b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20162017_pupillen_jo09_03_20161112_concordia_thuis_DSC_0829_headlines.jpg

Hallo voetballiefhebbers,

Mijn naam is Maud, ben 8 jaar oud en zit in groep 5 bij meester Martin van basisschool de Plakkenberg.

Mijn team is het gezelligste meidenteam van de sportclub namelijk de JO9-3. Van mijn trainsters Nicolle en Jetske leer ik heel veel, dat moet ook wel want mijn grootste droom is ooit in het Nederlandse vrouwenelftal te spelen. Iedereen heeft bijna al een vaste positie in ons team, aangezien ik een echte verdediger ben, speel ik vaak als laatste “vrouw’.

Als ik niet op het voetbalveld ben, speel ik vaak met mijn beste vriendin Demi. Ook houd ik van dansen.

Ik wens Silvolde 1 een succesvolle maar sportieve wedstrijd toe, en houd die 3 punten hier.

Liefs Maud Kuster