IMGP0879_207x270_2009.jpg

Marco Kraan, vanaf het begin de grote motor achter de website van Sportclub Silvolde, is wegens gezondheidsredenen gestopt met de werkzaamheden voor www.sportclubsilvolde.nl De redactie betreurt dit ten zeerste maar heeft volledig begrip voor deze beslissing. Marco Kraan vormde met ingang van de 2001 een onderdeel uit van de website van Sportclub Silvolde. Vanaf de start was hij het aanspreekpunt van de redactie maar voerde hij ook het beheer over de site en aanverwante diensten.

Marco neemt afscheid na 22 jaar leiderschap bij diverse elftallen en na 17 jaar vol passie en toeweiding actief te zijn voor de website van Sportclub Silvolde. Wij bedanken nogmaals Marco voor zijn inzet voor Sportclub Silvolde

Het nieuwe aanspreekpunt voor redactionele zaken wordt bestuurslid Sander Gries die reeds bestuurlijk verantwoordelijk is voor de website. De rest van de redactie (die dringend uitbreiding nodig heeft) zal de taken zoveel mogelijk blijven uitvoeren maar nieuw elan is van harte welkom. Marco alvast bedankt voor je tomeloze inzet en we hopen je spoedig weer te mogen begroeten.