Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

IMGP0879_207x270_2009.jpg

Marco Kraan, vanaf het begin de grote motor achter de website van Sportclub Silvolde, zal wegens zijn gezondheid voorlopig voor onbepaalde tijd moeten stoppen met de werkzaamheden voor www.sportclubsilvolde.nl De redactie betreurt dit ten zeerste maar heeft volledig begrip voor deze beslissing. De gezondheidsklachten doen zich al veel langer voor, maar nu is herstel de eerste prioriteit.

Het nieuwe aanspreekpunt voor redactionele zaken wordt bestuurslid Sander Gries die reeds bestuurlijk verantwoordelijk is voor de website. De rest van de redactie (die dringend uitbreiding nodig heeft) zal de taken zoveel mogelijk blijven uitvoeren maar nieuw elan is van harte welkom. Marco alvast bedankt voor je tomeloze inzet en we hopen je spoedig weer te mogen begroeten.

Helaas is het met de gezondheid van Marco niet veel beter gegaan waardoor hij met pijn in het hart definitief afscheid heeft moeten nemen van zijn "kindje". Marco neemt afscheid na 22 jaar leiderschap bij diverse  elftallen en nadien was hij 17 jaar vol passie en toeweiding actief voor de website van Sportclub Silvolde. Wij bedanken nogmaals Marco voor zijn inzet voor Sportclub Silvolde.

 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction