Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_pupil_van_de_week_seizoen2017-2018_Merle.jpg

Hoi voetballiefhebbers,

Ik ben Merle Bleumer, 7 jaar en zit in groep 4A van de Plakkenberg hier in Silvolde. Ik heb twee juffen en ik heb het goed naar mijn zin op school. Gym vind ik het leukste vak, of het nou balsporten zijn of toestel turnen……dat maakt mij niet zoveel uit. 

Ik voetbal nu ongeveer ander halfjaar bij Sportclub Silvolde en ik speel nu in de JO08. Mijn trainster is Jetske. Ik zwerf nog een beetje over het veld, echt een vaste positie heb ik nog niet. Wel laat ik mij graag de ballen aandragen zodat ik gelijk kan scoren………want dat vind ik erg leuk!! De ballen afpakken vind ik nog wel een beetje lastig. Mijn hobby’s verder zijn toestel turnen op de maandag, lekker buiten skeeleren/spelen. 

Samen met mijn broer Sven, papa en mama zijn wij vaak te vinden op Sportclub Silvolde. Mijn Broer speelt bij de JO11-1 waarvan mijn papa trainer is en mama gaat vaak met mij mee (thuis voetbal ik vaak met papa en Sven).

De thuiswedstrijden van Silvolde 1 kijken we ook vaak samen, dus ik heb jullie al vaak zien spelen!! Maar nu ben ik pupil van de week, een hele ervaring voor mij. Maar ook erg spannend……….Ik zeg mannen zet hem op! Ik wil natuurlijk graag zien dat jullie winnen, zodat ik na de wedstrijd met jullie op de foto mag!! 

SUCCES!!! Ik heb er zin in!!

Groetjes Merle Bleumer

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction