Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_333_0_16777215_00_images_stories__images__startpagina_activiteiten_voetbalreizenjeugdtoernooi.jpgBeste Sportvriend,


Helaas hebben wij slecht nieuws. De 50ste editie van het Voetbalreizen.com die op 2 juni plaats had moeten vinden hebben wij helaas af moeten gelasten.

De KNVB heeft 2 juni aangemerkt als officiële speelronde voor de jeugd en nagenoeg alle aangemelde teams hebben deze dag een competitiewedstrijd. Wij hebben uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden om de wedstrijden te verzetten naar andere speeldagen waar wij in eerste instantie nog wel mogelijkheden zagen.  

Helaas kregen wij afgelopen week van diverse clubs afmeldingen van teams die hun wedstrijd niet verzet kregen om diverse redenen. Mede hierdoor is besloten om het toernooi af te gelasten en om niet van 70 teams te gaan verlangen om hun wedstrijd te gaan verzetten.

Wij als organisatie betreuren dit besluit uiteraard, helemaal omdat de 50ste editie een hele bijzondere had moeten worden. Wij beloven dat we volgend jaar deze 50ste editie alsnog gaan houden.

Wij hopen op ieders begrip voor dit besluit en alvast tot volgend jaar.

Met vriendelijke groet,
Robbin Löwenthal
Organisatie 50ste Voetbalreizen.com Pupillentoernooi Spcl. Silvolde

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction