U wilt zich afmelden als lid? Dan zijn er twee opties. Wilt u zich afmelden zonder overschrijving of afmelden met overschrijving.

Hiervoor gelden twee procedures.
b_300_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_ledenadministratie_ledenadministratie.jpg
1] Afmelden zonder overschrijving.
U wilt stoppen met voetballen, en gaat niet bij een andere vereniging voetballen.
o  Dit dient altijd SCHRIFTELIJK te gebeuren (post of mail).
o  Opzeggingen aan leiders/ trainers worden niet geaccepteerd.
o  Uiterste opzegdatum is 1 juli. Daarna wordt het lidmaatschap automatisch met één jaar verlengd.

Schriftelijk opzeggen kan op 2 manieren:
o  Per post:
Via het afmeldformulier, dit kunt u downloaden van onze website en is te vinden onder ledenadministratie
7070 AC Ulft
o  Per e-mail:

Opzeggen kan alleen aan het eind van het seizoen, tussentijdse opzeggingen worden niet geaccepteerd.

2] Afmelden met overschrijving.
U wilt stoppen met voetballen, en wilt bij een andere vereniging voetballen.
Indien een speler overschrijving wenst aan te vragen naar een andere vereniging dient hiertoe een “Verzoek om overschrijving veldvoetbal” ingediend te worden bij de KNVB. Dit kunt u via de nieuwe vereniging regelen, zij kunnen via sportlink deze aanvraag indienen, nadat u de kleding hebt ingeleverd en de contributie hebt voldaan zal de overschrijving worden doorgezet.

Voor de kleding kunt u contact opnemen met:

Voor 15 juni dient de overschrijving bij de KNVB binnen te zijn.

Harold Sloot
Namens de ledenadministratie