Beste Meiden van Terborg en Silvolde en omstreken ; LET OP!!! Versterking gezocht.

b_350_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_terborgsilvolde.jpg
Volgend seizoen 2018-2019 gaan v.v. Terborg en Spcl. Silvolde samen trainen en wedstrijden spelen in een meisje/dames competitie . We hebben al een mooie groep, maar kunnen altijd versterking gebruiken.

We zijn op zoek naar versterking voor onze meiden teams MO15, MO13 en MO11.

Lijkt het je leuk om in een meidenteam te spelen, of wil je eerst meetrainen, meld je dan nu aan. Vanaf 4 juni zijn de eerste gezamenlijke trainingen hopelijk zien we je dan

Aanmelden kan via: