b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_e83a93d5-149a-49b0-bf80-6c3ec378c210_1.JPG

Een vereniging drijft op vrijwilligers. Is er geen goed vrijwilligersbeleid dan gaat de club kopje onder. Sinds enige tijd is Francis van Aken vrijwilligerscoördinator bij Silvolde. Zij is fanatiek bezig om de vrijwilligers op elk niveau een goede basis te bieden en waar nodig zelf initiatieven te ontplooien. Zo is de Klusdag een idee van haar. Ze is betrokken en denk je dat iets beter geregeld kan worden, dan is zij aanspreekpunt. Bij haar taken hoort niet alleen vrijwilligers stimuleren, maar ook afscheid nemen.

Dat deed ze onlangs bij twee personen, die jarenlang op De Munsterman vertrouwde gezichten waren. Ze zullen ook best nog wel ons complex te zien zijn, maar ze hebben hun verenigingstaken, min of meer noodgedwongen, aangepast. Het betreft Harrie van der Meer en Henny Hofstad.

b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_hennie.jpgHarrie was o.a. jarenlang scheidsrechter, lid van de terreincommissie en bracht de thee naar de kleedkamers. Henny was tientallen jaren onder meer grensrechter/leider en is nog steeds lid van de terreincommissie. In de opsomming van hun bezigheden hebben we vast wel wat vergeten, maar het mag duidelijk zijn dat ze voor de vereniging goud waard waren en zijn. Wij danken beide heren voor hun jarenlange inzet. Francis deed dat met een knuffel en een bos bloemen.

Francis van Aken loopt enkele keren per week op De Munsterman, maar ze weet ook niet alles. Graag hoort ze als er iemand in aanmerking komt voor een extra waardering. Dat kan dus afscheid zijn, maar ook ziekte of ernstige blessure.

Je kunt Francis erover aanspreken of een mail zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.