b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_senioren_silvolde1_silvoldedegraafschapheader.jpg

Op donderdag 12 juli speelt het eerste elftal van Sportclub Silvolde een oefenwedstrijd op De Munsterman tegen De Graafschap. Het is de prijs, die de Silvoldenaren verdienden door het winnen van de Achterhoek Cup. De opbrengst van dit duel komt ten goede aan de hele vereniging. Er is besloten dat leden en donateurs voor dit speciale duel geen gratis entree hebben.

Beide ploegen speelden na het afgelopen seizoen met wisselend succes nacompetitie voor promotie. De Graafschap promoveerde naar de eredivisie, terwijl de Silvoldse hoofdklasser nipt promotie naar de derde divisie misliep.

Spcl. Silvolde - De Graafschap is voor het publiek een smakelijk voorproefje van het nieuwe seizoen. De toeschouwers krijgen de kans om de nieuwe selecties aan het werk te zien.

Silvolde 1 is nog niet aan de voorbereiding voor het seizoen 2018/2019 begonnen. Zo zijn er spelers afwezig vanwege vakantie. Ook hoofdcoach Dennis van Beukering volgt het duel op zijn vakantieadres. Wel is er speciaal voor deze wedstrijd enkele keren getraind inclusief de nieuwe spelers. Tegen De Graafschap maken bijv. Kelvin Meijer, Maarten Cohen en Chiel ter Horst deel uit van de wedstrijdselectie. Evenals enkele talentvolle JO19-spelers.

De selectie van De Graafschap herbergt veel nieuwelingen. Hidde Jurjus en Ted van de Pavert keerden terug in Doetinchem.

De wedstrijd Spcl. Silvolde - De Graafschap wordt gespeeld op donderdagavond 12 juli vanaf 19.00 uur op sportpark De Munsterman in Silvolde. De entree bedraagt € 7,50 en tot 16 jaar € 5.-. Dat geldt ook voor leden en donateurs en sponsoren van Spcl. Silvolde.

Indien mogelijk vragen wij u zoveel mogelijk met de fiets te komen!