b_450_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_overigen_overigen_Vrijwilligers2018.jpg

Zo, dat was Silvolde - De Graafschap. Sportief was het geen succes. Dat was voorspelbaar. Silvolde was nog niet begonnen aan de voorbereiding en miste enkele spelers vanwege vakantie.

Organisatorisch hebben we het echter geweldig gedaan. Wij konden de circa 1500 bezoekers prima en gastvrij ontvangen. Het zag er op en om het veld uitstekend uit. Spelers en vips van de tegenstander hadden dan ook niets dan lof over de ontvangst.

Silvolde heeft een fraai visitekaartje afgegeven dankzij de inzet van tientallen medewerkers voor terrein, kantine, enz.

Mede door deze personen is er met een korte voorbereiding veel gepresteerd. Dank aan allen die zich belangeloos hebben ingezet voor hun club.

Hulde!