gezocht.jpg

Vanaf afgelopen week hebben we weer 6 nieuwe leden bij onze club. Het betreft JO7 spelers. Hierdoor hebben we weer een JO7 in de gelederen. Dat is natuurlijk goed nieuws.

Hierdoor ontstaat echter ook gelijk een nieuwe vacature van trainer voor dit groepje. Het gaat om de woensdag van 18:00 tot 19:00 uur voor 6 kids, die lekker vermaakt willen worden.

Kennis van omgang met jonge kinderen  en kennis van voetbal is hierbij van belang. Mochten jullie iemand in je omgeving kennen die dit avontuur wil aangaan, dan graag even met Nicolle Ikink of mij contact opnemen zodat we ook deze groep alle faciliteiten kunnen bieden zoals we graag willen.

Alvast bedankt voor jullie inzet.

Klik hier voor een reactie.

M.v.g.
Maikel van Wijk