b_350_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_terborgsilvolde.jpg

We kregen diverse vragen kregen over de keeperstraining, daarom zetten we de zaken nog even op een rij:
De keeperstrainingen worden verzorgd door Geno Mijnen en worden iedere dinsdag in Silvolde gegeven. Trainingen beginnen om 18:00 uur en duren tot 19:30 uur. De eerste training is op 11 september.

De trainingen zijn voor alle jeugdkeepers van vv Terborg en Spcl. Silvolde (dus ook de keepers van de niet-samenwerkende teams). Ben je nu een veldspeler en lijkt het je leuk om te keepen? Ook dan kun je gewoon meedoen.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen er meerdere groepen gemaakt worden. De jongens en meiden trainen dus gelijktijdig, maar wel in verschillende groepen. Het kan zijn dat we zoveel aanmeldingen krijgen dat we extra trainers nodig hebben. Daarom doen we hierbij een oproep voor mensen die Geno willen assisteren. Hij zal de trainingen voorbereiden maar heeft wel mensen nodig die dit met een groep uitvoeren.

Lijkt het je leuk en heb je dinsdags nog wat tijd over stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.