b_350_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_algemeen_genobenoeming.jpg

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Sportclub Sivolde op maandag 10 september is Geno Mijnen tot voorzitter gekozen. De laatste jaren was de functie niet ingevuld bij de Silvoldse hoofdklasser na het vertrek in 2014 van Peter Hoes. Voorzitterstaken werden door de zittende bestuursleden uitstekend ingevuld. Er werd wel gezocht naar een nieuwe preses, maar het zou een persoon moeten zijn met binding met de club, die binnen het huidige bestuurlijke team past. Aan deze vereisten voldoet Geno Mijnen met verve. In het zakelijk leven heeft hij bestuurlijke ervaring, als adjunct-directeur van de Kremer Groep in ‘s-Heerenberg.

Geno Mijnen was zijn hele actieve voetballoopbaan keeper. Hij klom vanuit de jeugd in Silvolde gestaag op tot hij als 19-jarige in het eerste elftal debuteerde. Na twee seizoenen vertrok hij naar buurman SDOUC vanwege sportieve ambitie. Bij de Ulftse club zette hij de keeperstraining op poten. Dat deed hij ook in Silvolde, waar de 54-jarige Gendringenaar tien jaar geleden op het oude nest terugkeerde.

Geno Mijnen maakt structureel deel uit van de technische staf van de eerste selectie en waakt over de cultuur en de identiteit van het team. Teamverband noemt hij uiterst belangrijk en een groot deel van het huidige succes.

Geno Mijnen is een échte teamplayer!