b_350_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_algemeen_vincentaalderserelid.jpg

Afgelopen maandag tijdens de algemene ledenvergadering nam bestuurslid Vincent Aalders afscheid van het bestuur van Spcl. Silvolde. Vincent werd bedankt voor het vele werk en de vele uren die hij in de club had gestoken. Daarna werd de nieuwe voorzitter door het bestuur voorgedragen en vervolgens na instemming geïnstalleerd. Daaropvolgend werd Vincent opnieuw naar voren geroepen en werd hij door het bestuur voorgedragen om te worden benoemd tot erelid van Spcl. Silvolde. Met een luid applaus stemde de vergadering in met deze benoeming.

Nadat het bestuur in 2014 een tijdje voorzitterloos was schoot Vincent Aalders het bestuur ten hulp. Voor Vincent was dit, nadat hij eerder in 2010 was gestopt als bestuurlid, zijn tweede periode in het bestuur van de zwart-witten.

gedenktegelnieuwetribune.jpgVincent was bij praktisch alle projecten die we hebben uitgevoerd betrokken en/of heeft hij daar veelal de kar getrokken. Denk hierbij aan projecten als de tribune, de kleedkamers, de veldverlichting, de verbouwing van de kantine en de tribune tussen veld 3 en 4.

Het luide applaus van de vergadering voor de instemming met het benoemen tot erelid viel hem dan ook volkomen terecht ten deel.

Vincent namens de zittende bestuursleden maar zeker ook mede namens de leden, bij deze nogmaals onze dank voor het vele werk dat je de afgelopen jaren voor de club hebt verricht.