b_350_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_terborgsilvolde.jpg

Beste voetbalvrienden,

Het waren hele intensieve weken waar in veel vergaderingen hebben plaatsgevonden. Met behulp van een aantal enthousiaste mensen bij zo wel vv Terborg als Sportclub Silvolde denken wij, dat we de afgelopen weken een berg werk hebben verzet. De indeling staat en daarbij hebben we zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen van kinderen en ouders.

Met betrekking tot de indeling van trainingstijden en locaties, en dan doelen wij voornamelijk op de afstemming in het samenwerkingsverband, blijkt het in de praktijk een heel gepuzzel om dit te realiseren. Zo zijn er op dit moment nog enkele teams die alleen maar in Silvolde trainen en dit is voor dit moment niet anders op te lossen.Wij hopen dat voor nu een ieder begrip heeft voor deze situatie. Wij binnen v.v. Terborg en Sportclub Silvolde zullen regelmatig evalueren gedurende het seizoen om te kijken of we eventuele knelpunten op kunnen lossen!

Mochten er toch zaken zijn waarover u in gesprek wilt, dan is de jeugdcoördinator van de leeftijdsgroep het 1e aanspreekpunt.
Daarom zullen wij hieronder de coordinatoren per leeftijdsgroep aangeven.

v.v. Terborg : kleuters (groep van Wilma)
v.v. Terborg : JO7 t/m JO11: Joey Kuijer en Brigitte Onal
Sportclub Silvolde JO7 t/m JO9: Nicole Ikink
Sportclub Silvolde JO11: Joris van Braak
v.v. Terborg/Sportclub Silvolde JO13: Roel Liebrand
v.v. Terborg/Sportclub Silvolde JO15: Fabian Kempers
v.v. Terborg/Sportclub Silvolde JO17: Eef Kolkman
v.v. Terborg/Sportclub Silvolde MO15 en MO11: Jetske Bieleveld
v.v. Terborg JO19: Peter Jaspers
Sportclub Silvolde JO19 Roeland te Hennepe

Voor de komende weken succes en plezier allemaal met de laatste bekerwedstrijden en de start van de competitie!

Sportieve groet,

Roeland te Hennepe en Peter Jaspers