Op woensdag 24 oktober hebben we weer onze jaarlijkse herfstinstuif voor de pupillen. Alle kids van JO7 t/m JO11 van zowel v.v. Terborg als Spcl. Silvolde zijn welkom om 13:00. Het programma start om 13:30 uur. Voor de gross van de kids zal dit het alom bekende herfsttoernooi zijn. Voor de aller jongste zal het een alternatief programma zijn. Om ongeveer half vijf gaan we met zijn ALLEN eten.

(voor de JO13 is in Terborg een activiteit zie hier https://bit.ly/2pSp2EC)

BRENG OOK JE VRIENDJE OF VRIENDINNETJE MEE!!!

ZE ZIJN VAN HARTE WELKOM!!! WEL EVEN VERMELDEN OP HET AANMELDFORMULIER!!!

herfstweek_498x332.jpg

Eventuele vriendjes/vriendinnetjes die aan het logeren zijn, zijn uiteraard ook van harte welkom.

Daarna zal de instuif worden vervolgd met een avondactiviteit. Dit alles vindt plaats op en rond ons complex. Het drinken voor de avond is voor eigen rekening. De avond zal om ongeveer 20:30 uur afgelopen zijn.

Opgeven voor deze dag kan tot maandag 22-10-2018. Door middel van  een  simpele  klik op deze link kan men het aanmeldformulier invullen.

Ouders of junioren die overdag of ’s avonds willen helpen bij de activiteiten zijn uiteraard van harte welkom en kunnen zich ook d.m.v. hetzelfde  formulier aanmelden.

OUDERS, OPA'S EN OMA'S  ZIJN DE GEHELE DAG VAN HARTE WELKOM OP DE MUNSTERMAN! DE KOFFIE STAAT KLAAR!!!