b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_zaterdagvoetbalinsilvolde.jpg

We kunnen een prachtige inleiding schrijven over veranderende tijden of vroeg op staan op zondag. Over stappen op zaterdag en uitslapen op zondag over........  Maar om een lang verhaal kort te maken het volgende.

Spcl. Silvolde wil volgend seizoen ook gaan beginnen met een seniorenteam op de zaterdag. Heb je interesse, wil je meer over weten over het voetballen op zaterdag bij Spcl. Silvolde of wil jij je hiervoor gewoon alvast opgeven. Dat kan allemaal. Via onderstaande link kun jij je aanmelden, laten weten dat je interesse hebt of je vragen hierover stellen.

We zien jullie reacties graag tegemoet.

m.v.g.
De voetbaltechnische commissie