b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_algemeen_20181104_SportclubSilvolde_.jpg

Vandaag werd op sportpark De Munsterman de samenwerking tussen Sportclub Silvolde en Gelderse Post officieel beklonken. Voor iedere thuiswedstrijd van ons eerste elftal verschijnt er een pagina over onze voetbalclub in Gelderse Post.

Dit wordt een pagina met o.a. informatie over de club en het eerst komende thuisduel van de eerste selectie. Voorzitter Geno Mijnen en Bart Stijntjes van Gelderse Post bekrachtigden de overeenkomst met hun handtekening.

Een feestelijk momentje in de bestuurskamer, dat ons eerste elftal vandaag helaas geen passend vervolg kon geven. De ploeg van trainer Dennis van de Beukering kwam nog wel driemaal op voorsprong, maar moest ver in blessuretijd het hoofd buigen tegen de gasten van SDO: 3-4.