b_350_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_overigen_inmemoriam.jpgHeden ontvingen wij het trieste bericht dat Hans van Zuilekom op 72-jarige leeftijd is overleden. Hans maakte in de jaren 70 furore als doelman in het team van trainer Ben Sluiter dat met twee kampioenschappen op een rij destijds doorstootte van de 4e klasse naar de 2e klasse.

Na zijn actieve carrière als doelman vervulde Hans nog diverse verschillende functies binnen onze club. Zo was hij o.a. jarenlang verantwoordelijk voor het trainen van de keepers. Zijn kenmerkende fanatisme was iets dat hij over wist te brengen op de keepers die hij toen onder zijn hoede had. Ook zagen we Hans de laatste jaren in de kantine zijn steentje bijdragen door kantinediensten te draaien.

Wij wensen zijn familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Op donderdag 27 december is er gelegenheid om afscheid van Hans te nemen tussen 19:00 en 19:30 bij de Monuta in Ulft.