Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_algemeen_jacquelineleijzer.jpg

Het nieuwe jaar was net begonnen toen ons het bericht bereikte dat Bertus Hogeweide en Henk Tuenter aan het einde van dit seizoen gaan stoppen als kantinebeheerders. Aangezien onze kantine een belangrijke schakel is binnen het clubgebeuren zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe beheerder.

Na enkele gesprekken hebben we Jac ter Voert bereid gevonden om met ingang van het nieuwe seizoen deze functie op zich te nemen. Zij is al jaren een bekend gezicht op de Munsterman als supporter, voetbalmoeder en vrouw van onze assistent trainer Erik ter Voert.

Jac zal de rest van het huidige seizoen gebruiken om de gang van zaken achter de schermen te volgen. Het bestuur is blij dat zij deze taak op zich wil nemen en door haar enthousiaste en met horeca doorspekte manier van leiding geven, deze belangrijke functie wil invullen.

We vertrouwen er ook op dat jullie, onze leden, haar zullen helpen om er iets moois van te maken.

Wij willen Bertus en Henk bedanken voor hun inzet en vertrouwen erop dat zij niet als vrijwilliger voor onze club verloren gaan.

 
 
Bestuur Sportclub Silvolde
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction