b_300_0_16777215_00_images_stories__images__headlines_teamindelingen_teamindeling_SilvoldeTerborg.jpg
Beste Sportvrienden,

We hebben in verband met de aantallen in de lichtingen JO15 t/m JO19 moeten besluiten om een aantal wijzigingen door te voeren binnen de indeling van vv Terborg & sc Silvolde.

We streven ernaar om alle jeugd zo veel mogelijk minuten te laten maken zodat eenieder zich kan blijven ontwikkeling. Door bijgevoegde indeling denken we dat dit goed mogelijk is.

We hebben meerdere opties bekeken en hebben besloten om te kijken naar de volgende criteria: We schuiven alleen 2e jaars door & we houden zo veel mogelijk rekening met het voetballen met vrienden.

Klik hier voor de indelingen van de meisjes MO15 en MO11/JO11 5M

Klik hieronder voor de indelingen van de JO19 en JO17

Klik hieronder voor de indelingen van de JO15 en JO13

Klik hieronder voor de indelingen van de JO11 en J09

Klik hieronder voor de indelingen van de JO08 en J007 en de kleuters

Met vriendelijke groet,

VTC Terborg/Silvolde

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beste sportvrienden en vriendinnen.

Deze periode is voor voetballend Nederland altijd weer een beetje spannend want de indelingen voor het seizoen 2019-2020 worden bekendgemaakt.

Wij hebben met zijn allen: trainers, leiders en andere commissieleden weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken zodat eenieder op zijn of haar eigen niveau komt te voetballen

Houd er rekening mee dat het een voorlopige indeling betreft en dat er door welke omstandigheden dan ook er nog verandering kunnen plaatsvinden.

Daarnaast zullen wij in de winterstop de indelingen weer evalueren en kan de kans bestaan dat er dan ook weer wijzigingen worden doorgevoerd. Dit kan betekenen van een lager team naar een hoger team, maar ook andersom.

Mochten er vragen zijn omtrent de indelingen dan kan dat gemaild worden naar het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zullen dan indien nodig telefonisch contact met u opnemen.

JO19 groep
Bij de JO19 groep is besloten om zowel met de JO19- 1 Silvolde en de JO19-1 Terborg inclusief de spelers die door moeten vanuit de JO17 samen te trainen. Na deze trainingen zal er een definitieve selectie plaatsvinden.

Wij gaan ook met de nieuwe teams in week 24 en 25 trainen op het complex in Terborg, meer info omtrent de trainingen volgt snel.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
VTC Voetbalvereniging Terborg & Sportclub Silvolde

Klik hier voor de indelingen van de meisjes MO15 en MO11

Klik hieronder voor de indelingen van de JO19 en JO17

Klik hieronder voor de indelingen van de JO15 en JO13

Klik hieronder voor de indelingen van de JO11 en J09

Klik hieronder voor de indelingen van de JO08 en J007 en de kleuters

Mocht je per abuis ontbreken op deze lijst laat het ons dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.