b_450_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_WeekvandeVrijwilliger2018.jpg

BEDANKT EN FEEST!

Als vrijwilligerscoördinator van Sportclub Silvolde wil ik alle vrijwilligers hartelijk danken voor de fantastische inzet in het afgelopen seizoen. Mede dankzij jullie was het weer een mooi en succesvol seizoen.

Zonder jullie enthousiasme kan onze club niet bestaan. Daarom hopen we dat we ook volgend seizoen weer op jullie mogen rekenen.

Om onze waardering te laten blijken en het nieuwe seizoen goed in te zetten beginnen we met een vrijwilligersfeest op zaterdagavond 7 september in het clubgebouw.

Vanaf 20.00 uur staat ‘koffie/thee met wat lekkers’ voor jullie klaar. Aansluitend is er een gezellige borrel-/feestavond.

Partners zijn dit jaar ook van harte welkom, want zij hebben indirect ook te maken met het vrijwilligerswerk voor onze club.

Graag tot 7 september en voor nu wens ik iedereen een heerlijke zomer!!

Namens het bestuur,
Francis van Aken, vrijwilligerscoördinator