Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_algemeen_comvenantgenomarc.jpgAfgelopen dinsdag ondertekenden de voorzitters van v.v. Terborg Marc Nijland en Spcl. Silvolde Geno Mijnen een 'convenant samenwerking Spcl. Silvolde en v.v. Terborg'.

Dit document is een dynamisch startdocument. Indien nodig kan het verder worden aangevuld of geactualiseerd.

Doel van de samenwerking blijft onverminderd het vergroten van de continuïteit van beide verenigingen. Het behouden van een volwaardige gezamenlijke jeugdafdeling, waarbij spelers kunnen spelen op hun eigen niveau. Het behouden en liefst uitbouwen van het ledenaantal. Spelvreugde staat daarbij voorop. En tot slot het benutten van elkaars kwaliteiten op zowel organisatorisch-, bestuurlijk-, als voetbaltechnisch gebied.

Het streven is om vanaf het seizoen 2020-2021 de samenwerking voort te zetten in de vorm van een SJO (samenwerkende jeugdopleiding). Deze samenwerkingsvorm geldt dan (volgens eisen KNVB) voor een periode van minimaal 3 jaar.

 
 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction