b_300_0_16777215_00_images_stories__images_pupil_van_de_week_seizoen2019-2020_pvdw201911tara.jpg

Hallo allemaal,

Ik ben Tara de Berk. Ik ben 7 jaar. Samen met mijn Papa Dennis en Mama Charlotte en mijn  broer Cas woon ik op de hazenhof in Silvolde.

Ik zit in groep 4 van de plakkenberg te Silvolde. Sinds 1,5 jaar voetbal ik bij sportclub Silvolde bij  jo08 Silvolde/Terborg. Het leukste van de week vindt ik het trainen op woensdagavond en de wedstrijden op zaterdag ochtend! Met de jongens uit mijn team gaan we dan altijd knallen voor de winst! In de familie noemen ze me ook wel Lieke Martens. Ik droom ervan later net zo goed te zijn als Lieke en mee te mogen voetballen in het Nederlands elftal.

Vandaag ga ik de jongens goed aanmoedigen zodat ze hopelijk gaan winnen!

Succes!

Groetjes Tara de Berk