b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_algemeen_130kmfietsen.jpg

Afgelopen zondag was Silvolde met 2-0 de winnaar in het duel tegen rksv Nuenen. Voor de supporters van de bezoekers waren de druiven dus zuur zoals we dat dan noemen. Een van deze supporters (zie rechts op de foto) zal tijd genoeg hebben gehad om de wedstrijd tijdens de terugweg te analyseren. Volgens onze bronnen bezoekt de beste man, waarvan ons de naam helaas niet bekend is, de uitwedstrijden van Nuenen namelijk altijd op de fiets. Een klein onderzoekje leert ons dat we het dan hebben over ruim 100 km. Met rugwind net iets minder dan vijf uurtjes fietsen.

Hulde aan deze 'die hard' supporter. Alleen al voor hem hopen we dat we Nuenen ook volgend jaar weer in de hoofdklasse op de Munsterman mogen begroeten. Zo ja, dan bieden wij hem namens de club bij deze de eerste 5 gerenommeerde Munsterman gehaktballen graag gratis aan!

Tevens gaat nu het gerucht dat Henny Groothuismink (op de foto in gesprek met de supporter) met de beste man heeft afgesproken dat hij, als tegenprestatie en blijk van waardering, de uitwedstrijd van Silvolde naar Nuenen nu ook met de fiets gaat bezoeken. Dit zou dan moeten gebeuren in de laatste wedstrijd van de competitie op zondag 24 mei. De redactie kan nog niet bevestigen of deze geruchten juist zijn. Mocht u Henny treffen op de Munsterman..... vraag hem er gerust naar.

We houden u op de hoogte.