Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_330_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_infobuttons_mededeling_bestuur.jpg

Beste leden/vrijwillgers,

Het coronavirus heeft ons behoorlijk in de greep en het is nog zeer onzeker wat de gevolgen zullen zijn op korte termijn. Uitermate zorgelijk!

Zoals vorige week al is gecommuniceerd heeft de KNVB besloten om i.v.m. het coronavirus de voetbalcompetitie stil te leggen. Alle wedstrijden zijn t/m 6 april afgelast. Zoals bekend adviseert de KNVB in aanvulling op dit besluit ook alle trainingen/activiteiten stil te leggen in dezelfde periode.

Als besturen hebben wij vooralsnog besloten om dit advies te volgen, waarbij wij de ontwikkelingen en adviezen uiteraard op de voet zullen blijven volgen.
Bovenstaande houdt in dat t/m 6 april a.s. bij beide verenigingen geen activiteiten (dus ook geen trainingen) zullen plaatsvinden.

Ook willen wij eraan toevoegen dat de sportvelden GESLOTEN zijn. Het is NIET toegestaan deze te betreden gedurende de genoemde periode. De gemeente ziet toe op handhaving en de boetes zijn hoog! Uiteraard hopen ook wij dat het balletje snel weer mag gaan rollen!
 
Besturen Spcl. Silvolde / vv Terborg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zoals donderdag al is gecommuniceerd heeft de KNVB besloten om i.v.m. het coronavirus de voetbalcompetitie stil te leggen. Alle wedstrijden zijn t/m 31 maart afgelast.

Zoals bekend adviseert de KNVB in aanvulling op dit besluit ook alle trainingen/activiteiten stil te leggen in dezelfde periode.

Als besturen hebben wij vooralsnog besloten om dit advies te volgen, waarbij wij de ontwikkelingen en adviezen uiteraard op de voet zullen blijven volgen. Wekelijks zullen wij jullie hieromtrent van een update voorzien.

Voor nu betekent dit dat er t/m volgende week zondag (22-03-2020) bij beide verenigingen geen activiteiten (dus ook geen trainingen) zullen plaatsvinden.

Uiteraard hopen ook wij dat het balletje snel weer mag gaan rollen!

 
Besturen Spcl. Silvolde / vv Terborg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12 maart - Tot nader order geen wedstrijden of trainingen!

Beste leden,

I.v.m. het besluit van de overheid (KNVB) om tot 1 april geen wedstrijden te laten spelen, hebben wij besloten om t/m zondag geen enkele activiteiten te laten plaatsvinden op de Munsterman. Dus ook geen trainingen. De kantine zal tevens gesloten blijven.

Na dit weekend zullen wij bericht doen namens beide besturen hoe in de komende weken om te gaan met deze situatie.


Het Bestuur
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction