Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_algemeen_Vriendentoernooi_poster_2020_.JPG

Dag voetbalvrienden!

Aanstaande zondag 7 juni is alweer de vijfde editie van het Vriendentoernooi in Silvolde! Een voetbaltoernooi waarin het motto van Silvolde “met plezier naar resultaat!” helemaal uit de verf komt! Plezier staat voorop tijdens het vriendentoernooi waarin vriendengroepen, buurtverenigingen en carnavalsverenigingen het tegen elkaar opnemen in de strijd om de felbegeerde wisselbokaal. Er hebben zich meer teams opgegeven dan bij alle voorgaande edities, dus daar kan het zeker niet aan liggen!

Tijdens het toernooi en ook daarna zal een DJ zorgen voor de muzikale achtergrond en een fijne afterparty! Tevens zal er tijdens het toernooi een muzikale verrassing aanwezig zijn. Dit gaat heel erg gaaf worden! Doe je niet mee aan het toernooi? Kom dan gezellig kijken!

Na vorig jaar een top editie te hebben gedraaid, willen wij het dit jaar weer groots aanpakken. Doe jij mee samen met jouw voetbalvrienden?! Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Met sportieve groet,
Vriendentoernooi Silvolde
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction