b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_algemeen_Vriendentoernooi_poster_2020_.JPG

Dag voetbalvrienden!

Aanstaande zondag 7 juni is alweer de vijfde editie van het Vriendentoernooi in Silvolde! Een voetbaltoernooi waarin het motto van Silvolde “met plezier naar resultaat!” helemaal uit de verf komt! Plezier staat voorop tijdens het vriendentoernooi waarin vriendengroepen, buurtverenigingen en carnavalsverenigingen het tegen elkaar opnemen in de strijd om de felbegeerde wisselbokaal. Er hebben zich meer teams opgegeven dan bij alle voorgaande edities, dus daar kan het zeker niet aan liggen!

Tijdens het toernooi en ook daarna zal een DJ zorgen voor de muzikale achtergrond en een fijne afterparty! Tevens zal er tijdens het toernooi een muzikale verrassing aanwezig zijn. Dit gaat heel erg gaaf worden! Doe je niet mee aan het toernooi? Kom dan gezellig kijken!

Na vorig jaar een top editie te hebben gedraaid, willen wij het dit jaar weer groots aanpakken. Doe jij mee samen met jouw voetbalvrienden?! Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Vriendentoernooi Silvolde