b_330_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_4_Silvolde_4_2019.jpg

Tommy Haccou voetbalt in het vierde elftal met teamgenoten, die al lang samenspelen. 'Wij voetballen echt voor ons plezier en dan is het jammer dat het momenteel niet mogelijk is. De laatste weken ging het juist weer uitstekend met het team.' Tommy vertelt dat het vierde een uitstekende start van het seizoen had, maar dat daarna de de klad er in kwam. 'We hebben goed met elkaar gesproken en dat had het gewenste resultaat.'

Zo werd de competitiewedstrijd tegen Dinxperlo met maar liefst 10-2 gewonnen. Er is de laatste weken onderling weinig contact geweest, maar Tommy denkt dat de speleers en de begeleiding ook volgend jaar wel door zullen gaan. 'Misschien gaan er nog wat op zaterdag voetballen, maar daar hebben we het nog niet over gehad.' In deze 'verloren' competitie is het vierde elftal op de zesde plaats geëindigd.

Na lang docent te zijn geweest op De Wesenthorst, werkt de Terborgenaar sinds dit schooljaar beroepsmatig als teamleider onderbouw bij de Bluemers mavo. Ook op dat gebied zijn de beperkingen maar al te goed bekend en het komt neer op veel video-overleg.

Tommy is ook een begenadigd muzikant en timmert de laatste jaren aan de weg met de band Miller and the Tone Machine. “We zijn een omvangrijke band en spelen daarom met name op de grote podia op festivals. We hadden een leuke agenda en waren voor diverse festivals geboekt, zoals Hootchie Koe in Varsseveld, maar het gaat allemaal niet door.' Ook geplande studio-opnames zijn voorlopig opgeschort.