b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_algemeen_contributieinning.jpg

Beste sportvrienden,

Onlangs heeft Sportclub Silvolde voor de actieve leden de eerste 3 termijnen van de contributie voor seizoen 2019-2020 geïncasseerd. Het betreffen 3 termijnen, ieder van 25%, van de bedragen die in de ledenvergadering van 30 september 2019 zijn vastgesteld. Aangezien er tot op heden nog geen incasso voor dit seizoen heeft plaatsgevonden zijn er nu 3 termijnen ineens (3 incasso’s op dezelfde dag) gedaan.

Enerzijds hangt dit samen met vertraging bij de penningmeester. Anderzijds zijn we door de corona-situatie voor alle actieve leden overgestapt naar kwartaalbetaling. Dat is al een langgekoesterde wens, die nu door de omstandigheden ‘versneld’ is doorgevoerd. Het aanpassen van de administratieve systemen heeft ook tijd gekost.

Zoals onlangs gecommuniceerd hebben wij besloten om de vierde termijn van contributie (ook 25%) van dit aflopende voetbaljaar op een later tijdstip te innen. Waarom hebben wij besloten om wel te innen? Veel vaste kosten lopen door voor de club, terwijl de inkomsten voor een heel groot deel teruglopen.

We staan met elkaar voor grote uitdagingen en doen we een beroep op ieders solidariteit, ook met betrekking tot betaling van de contributie. Zo dragen jullie als leden ook bij aan de continuïteit van de club zodat we met z’n allen - zodra de situatie het toelaat – weer terecht kunnen op de velden!