b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_accomodaties_IMGP9669.JPG

Nu de kantine al een aantal weken gesloten is, en dit ook nog wel even duurt, zitten we met spullen die binnenkort aan hun houdbaarheidsdatum komen. Het betreft een aantal blikken bier, sportdrank, frisdrank en wat snoepgoed. Dit willen we aan onze leden verkopen. De spullen gaan tegen inkoopprijs weg.

Aanstaande zaterdag 2 mei kunnen jullie, met in achtneming van de coronaregels,  tussen 13.00 en 14.00 uur bij de kantine terecht om ons hiervan af te helpen. Betalen kan uitsluitend via pin.

Op is OP!

Aangezien de parkeerplaats is gesloten kunt u parkeren aan de kantinezijde van de weg. Het is de bedoeling om af te halen en direct weer het complex te verlaten.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Sportclub Silvolde