b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_oefenduel_oefenduel.jpg

Silvolde 1 speelt voor de zomerstop nog twee oefenwedstrijden. Allereerst  tegen SDOUC op donderdag 9 juli aanvang 20.00 uur op sportpark De Munsterman in Silvolde. De Ulftenaren eindigden in de afgebroken competitie op de tweede plek in de 2e klasse I met vijf punten achterstand op het Arnhemse MASV, dat op beslissing van de KNVB alsnog promoveerde.

Op donderdag 16 juli vanaf 20.00 uur speelt Silvolde in Groenlo tegen sv Grol, dat per 1 juli 2020 is gefuseerd met Grolse Boys. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Den Elshof. Ook Grol stond bovenaan toen de competitie moest worden beëindigd. Het verzoek om promotie werd door de voetbalbond ingewilligd en de blauwwitten spelen komend seizoen in de tweede klasse.

Na de zomerstop begint Silvolde 1weer met de training op dinsdag 4 augustus. De eerste competitiewedstrijd is op zondag 6 september.