b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_oefenduel_oefenduel.jpg

Donderdagavond 13 augustus speelt Silvolde 1 vanaf 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen Concordia Wehl. Er wordt drie keer 30 minuten gespeeld. Het is het enige duel in de voorbereiding, dat op het eigen sportpark De Munsterman plaatsvindt. De drie eerdere oefenwedstrijden leverden evenzovele overwinningen op. Voor de vakantie werd van SDOUC (4-2) en sv Grol (0-1) gewonnen en afgelopen week was het in Gaanderen tegen VVG'25 eveneens een 0-1 overwinning.

In de eerste fase van de voorbereiding oefende Concordia tegen RKHVV. De Wehlse tweedeklasser verloor met 0-2. Concordia staat dit seizoen onder leiding van Bas van Londen. RKHVV, uitkomend in de eerste klasse, wordt getraind door Maik Angenent, die de afgelopen seizoenen hoofdcoach van Concordia was. Concordia raakte ook aanvaller Marco Corba aan RKHVV kwijt.

Silvolde-speler Brian Smit speelde tot dit seizoen voor Concordia Wehl. De middenvelder was er niet bij tegen VVG'25 vanwege werkzaamheden, maar donderdag wel. Dat geldt eveneens voor spits Wout Blasman.

Ook voor deze wedstrijd geldt het bezoekersprotocol:
• Heeft u klachten: blijf thuis
• Bent u 18 jaar of ouder: houd 1,5 meter afstand
• Was vaak uw handen
• Ga indien mogelijk thuis naar het toilet

• Volg de instructies van de stewards op en blijf de gehele wedstrijd staan op de aangewezen plaats. Deze is herkenbaar door een stip op de grond. Gebruik alleen de beschikbare gestelde tribunestoelen, alleen daar mag men zitten.

In totaal kunnen wij hierdoor 250 bezoekers ontvangen bij de wedstrijden. Hierbij geldt: vol is vol. Kom dus op tijd. Als we de 250 bezoekers hebben bereikt sluiten we de toegangspoort.

• Blijf ook in de rust op uw plek.
• Spreekkoren, hard meezingen of schreeuwen in groepsverband is niet toegestaan.
• Verlaat na de wedstrijd de accommodatie via dezelfde weg als bij binnenkomst. Wacht tot de voorganger de poort gepasseerd is.
• De kantine is gesloten voor bezoekers en alleen toegankelijk voor spelers, leiding en bestuur.