Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_350_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20202021_jo08-22020.jpg

Dankzij de grote toestroom van nieuwe leden in de eerste seizoenshelft binnen de JO7-categorie en om de ontwikkeling van deze spelersgroep zo groot mogelijk te houden, is de mogelijkheid ontstaan om een tweede JO8 team te formeren.

Het team bestaande uit: Cas Thuis, Abdullah Yilmaz, Hidde Heveling, Dyon Hoegen, Gijs Schwartz, Jens Berendsen, Julius Talens & Noud Jansen zal bij de start van een nieuwe competitie op het grotere veld met pupillengoals en dus met een keeper gaan floreren! Een mooie stap die gemaakt wordt samen met trainer Erie en zijn technische staf!

Dit is ook positief voor de uit haar jasje gegroeide JO7, want zo kunnen we met veel kinderen in kleine groepen blijven trainen, zodat elke speler de aandacht krijgt die hij/zij verdient en iedere training weer een stapje verder in het voetbalproces gaat. De JO7 zal getraind blijven worden door Wendy Wolsink, Martijn Thuis & Gert Jan van de Herik en op de zaterdagen in twee teams op pad blijven gaan.

 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction