b_350_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_voetbalplaatjes_bal_in_het_net.jpg

De lockdown is verlengd. De KNVB beslist in de week van 9 februari wat er met het seizoen bij de senioren in het amateurvoetbal gebeurt. De voetbalbond houdt voorlopig nog steeds vast aan twee opties voor het uitspelen van de competities: de competities opdelen in halve poules (waarbij alsnog een hele competitie wordt gespeeld) of het uitspelen van alleen de eerste competitiehelft."

Ondanks de verlenging van de lockdown is het op dit moment nog te vroeg om een definitief besluit te nemen over één van deze scenario's", meldt de KNVB woensdag in een verklaring. "Hoewel het er niet gemakkelijker op wordt, blijven beide scenario's nog steeds realistisch en haalbaar.