Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • IMG_3911 (1)
 • IMG_3911 (1)
  IMG_3911 (1)

  Nadat de mix-teams afgelopen zaterdag kennis hadden gemaakt tijden de eerste (en tevens laatste) training, was het vanochtend dan zo ver; de aftrap van het prestigieuze Champions League-bal voor de JO11/13&M013! Kosten nog moeite werden gespaard door de organisatie; waarvoor hulde!

  Zo werd o.a. de “crème de la crème" onder het scheids- en grensrechtersgillde ingevlogen (dank toppers!), en werden ook de andere randvoorwaarden uitmuntend ingevuld. Of het nu gaat om de tenues, de materialen, de velden, koffie en ranja; aan werkelijk alles was gedacht!

  Er werd zelf succesvol een lijntje gelegd met de weergoden; wat een heerlijk voetbalweertje!

  Zoals vorige week in de berichten op social media te lezen was zijn er 6 mix-teams samengesteld en werden ook vrijwilligers (trainers/coaches/leiders etc.) verdeeld over de teams.

  Samen met leider Rick P. werd ik als trainer/coach gekoppeld aan PSG (Paris Saint-Germain).
  Ik denk dat de organisatie voor dit team een Franse coach zocht, en tussen ons Achterhoekers met “Duvigneau” daarmee het dichtst in de buurt kwam, terwijl het enige Franse aan mij mijn vader is; die heet Frans…
  (“Frans” zei Frans in het Frans tegen Frans, “is Frans in het Fans ook Frans?” “Nee” zei Frans in het Frans tegen Frans, “Frans is in het Frans François”)

  Na de kennismakingstraining van afgelopen week (waarop toch nog 6 spelers van onze 17-koppige selectie ontbraken) hadden Rick en er zin in. En toen onze technische staf afgelopen week ook nog eens met Martijn werd uitgebreid, waren we er helemaal klaar voor!
 • IMG_3902
 • IMG_3902
  IMG_3902

  Toen wij vanochtend kort voor aanvang uiterst relaxed aankwamen op Sportpark de Munsterman sloeg de twijfel toch even toe…. Hadden we het dan toch onderschat en wellicht dus te licht opgevat? Daar rechtsachter op veld 2 ging het me er een potje bloedserieus aan toe zeg…
  Een veld bezaaid met pionnen en geheimzinnig overleg in de dug-out door de technische staf, half weggedoken achter hun tactiekbord (naar horen zeggen had men erop aangedrongen een besloten training te willen afwerken, maar die eis werd niet ingewilligd).
  Opgelucht haalde ik adem toen ik dichterbij kwam en zag dat het de technische staf van Liverpool betrof, gelukkig niet onze tegenstander van vandaag….

  Bij Bayern München tegen PSG was het spannend. De Duitsers stonden bij rust nog met 2-0 voor maar de ploeg van Barry, Martijn & Rick kon het ombuigen naar een mooie 2-3 overwinning.

  We zijn begonnen, mooie acties, goede doelpunten, geweldige slidings, alles hebben we gezien. Op naar de komende weken.

  Klik voor meer foto’s
  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction