Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_algemeen_vacature.jpg

Leiders- en trainers gezocht Jeugd:
Als vereniging streven we ernaar om ieder team een optimale begeleiding te geven, zodat elke speler/speelster zich naar zijn/haar mogelijkheden kan ontwikkelen. Daar hebben wij trainers en leiders voor nodig. Voor komend seizoen zijn we voor de jeugd nog op zoek naar een trainer voor de:

Trainer JO19-1

Wie helpt onze jeugd vooruit? Mocht je belangstelling hebben, dan kun je contact opnemen met de Voetbal Technische Commissie Je kunt een mailtje sturen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Maatschappelijke stage:
Moet jij dit jaar een maatschappelijke stage volgen? En doe je dat het liefst bij je favoriete voetbalclub? Dat is mogelijk! We hebben binnen de jeugd verschillende posities (bv. leider / trainer, evt. onder begeleiding) waar we jou goed kunnen gebruiken en waar jij met plezier je maatschappelijke stage kunt volgen.
Ben je geïnteresseerd? Spreek dan iemand van Voetbal Technische Commissie aan. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Met vriendelijke groet
VTC

 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction