20180519 Silvolde J07-2-VVG 25 JO7-2 (10 van 11)

Vandaag stond alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op de planning thuis tegen VVG. We beginnen lekker enthousiast aan de wedstrijd, het geluk is echter niet aan onze zijde de eerste helft, ballen die net naast gaan, goal die afgekeurd wordt, of ballen die tegen de paal belanden. VVG heeft meer geluk en met 2 toevalstreffers komen ze beetje tegen de verhouding in op een 0-2 voorsprong wat tevens de ruststand is. In de pauze spreken we af dat we nog iets feller achter de bal aan gaan en dat dan vanzelf het doelpunt komt. Met goed voetbal lukt het vaak om gevaar te stichten echter laat het doelpunt nog lang op zich wachten. Naarmate de 2e helft vordert volgt eindelijk het loon naar werken. Eerst maakt Gijs de aansluittreffer en in de allerlaatste seconden van de wedstrijd stelt Siem het dikverdiende gelijkspel veilig 2-2! Na afloop kregen we traditiegetrouw patatjes en ranja van de club. Aanstaande woensdag zullen we de ouders nog even een poepie laten ruiken en gaan we er alles aan doen om van hun te winnen tijdens de afsluitende training van het jaar! Het was een leuk seizoen, 2e seizoenshelft hebben we versterking in de personen van Stan en Quint gekregen. Samen met Siem, Gijs en Sven vormen zij een leuk team waar Sportclub Silvolde mee vooruit kan. De jongens hebben veel geleerd en hebben goede stappen gemaakt in de ontwikkeling, een genot om te zien! Tot volgend seizoen allemaal weer!

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's