Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • 20180324 SilvoldeJO9-1-AD'69 JO9-2 (15 van 19)
 • 20180324 SilvoldeJO9-1-AD'69 JO9-2 (15 van 19)
  20180324 SilvoldeJO9-1-AD'69 JO9-2 (15 van 19)

  Vandaag stond de wedstrijd tegen AD op het programma, op papier een lastige tegenstander. Zeker ook gezien de krappe selectie vandaag  (Stijn W en Levi ziek) moet er maximale inzet geleverd worden voor een goed resultaat. Tijdens de warming-up bleek AD al te beginnen met de psychologische oorlogvoering door aan te treden zonder tenue. Dit kwamen 10 minuten later waardoor de wedstrijd later van start kon gaan. 

  Voor de zwart-witten had de verlate start echter geen negatieve gevolgen want binnen 3 minuten had Loves de bal al in de verre hoek liggen na een slim overstapje van El Niemeijer, 1-0. Daarna ging het behoorlijk gelijk op en kwam er een mooie kans voor El. N die na een dribbel uit de draai de poot flink aanhaald, maar de keeper redt mooi. In de 7e minuut mikt Floor in de korte hoek maar ook deze bal is voor de goed keepende goalie van AD. Een knullige inbal van AD belandt bij Loves in de voeten en die speelt slim op Joes en die knalt hem ondanks dat hij een weekje griep achter de rug heeft in de verre hoek, 2-0. Daarna sukkelt de wedstrijd rustig verder en besluit Loves het vuurtje eens flink op te porren en gooit de beuk erin. Helaas resulteert dit in de eerste helft niet meer tot goals.

  In de 2e helft is het eerste wapenfeit een bal bij Loves in het gezicht en daarna een trap op haar scheenbeen. Gelukkig staat ze haar mannetje en gaat het team een versnellinkje hoger ballen. Een 1 op 1 tussen El N. en de keeper rolt uiteindelijk tergend langzaam over de lijn maar de  3-0 is een feit. De keeper van AD trapt de bal uit in de voeten van El N. En die trapt de bal dwars door het net 4-0. AD komt gevaarlijk op Gijs af maar die komt snel uit en verkleind zijn doel prima en pareert mooi. Floor trapt een mooie kans op de paal, Siem voorkomt nog een paar doelpunten van AD en geeft nog 3 assists  waaruit gescoord wordt en AD krijgt uiteindelijk nog een eretreffer. Joes blokt in de laatste seconde nog een snoeiharde bal en de  eindstand 7-1 is een feit. Prima prestatie en we zetten de ongeslagen status gewoon door. 

  Loon naar werken!


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction