b_350_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_f1_20172018_Teamfoto_JO9-1.jpg

De spelers inclusief staf, ouders en supporters  gingen  in colonne naar Lichtenvoorde waar Longa ons opwachtte. Na een goede warming-up, waarbij te zien was dat iedereen uitgeslapen was en er zin in had waren we klaar voor de wedstrijd. Na het eerste fluitsignaal werd er gelijk druk gezet op de tegenstander, het spel ging de eerste minuut dan ook op en neer. In de 2e minuut  was het eerste schot van Stijn W vanuit de 2e lijn een feit, maar de redding van de Longa-doelman was er niet minder om. Kort erna volgde het eerste passje van Joes op Stijn W, die wederom de doelman trof, echter had de keeper de bal niet vast en was daar El als de kippen bij en puntert het balletje subtiel in het netje: 0-1.
Even voor de ouders/supporters: Stijn Niemeijer, alias El Niemeijer en tegenwoordig kortweg El, en Loves alias Lo, even voor de duidelijkheid!

Kort na de aftrap onderschept laatste man Siem de bal en stoomt op en zoekt de drukte op, waar velen de bal niet meer in bezit zouden kunnen houden kapt en draait Siem sluw de drukte uit en legt het balletje panklaar voor Floor, die helaas net de paal raakt, waar wederom El goed bij zit en de 0-2 binnen schuift. Longa probeert om ook aan aanvallen toe te komen maar legt de bal zo voor het linker pootje van Levi, die de bal maar gelijk in de touwen puntert, 0-3. Paar minuten, of seconden later neemt Levi de bal in aan de linker kant en schiet de bal achteloos in de hoek aangezien iedereen staat de kijken, 0-4. Joes schiet van afstand genadeloos op de goal en de keeper kan alleen de bal maar wegstompen waarna......El de bal er weer als een echte spits in tikt 0-5. Silvolde viert feest en Longa neemt de aftrap, Levi weet met een mooie tackel nog wel in te grijpen maar vanuit de inbal schiet Longa de bal achter Gijs die tot dan toe enkel toeschouwer was, 1-5.

Mooi moment voor de ranja en een tactische bespreking. Roel geeft aan dat we meer vanaf de inbal in moeten dribbelen en dan schieten. Lo krijgt in het begin van de 2e helft dan ook de mogelijkheid en knalt de bal onhoudbaar in het doel, 1-6. Stijn W passt de bal vanaf de achterlijn naar Levi op de rand van het strafschopgebied, die neemt beheerst aan en rond koeltjes af, 1-7. Aangezien het voor Gijs een lastige wedstrijd is, zie maar eens wakker te blijven met zo een achterhoede, besloten hem in de spits te zetten en Stijn W in het doel. Joes die als een ware Iniesta de bal tussen alles en iedereen door steekt op juiste snelheid naar El, die raakt eerst de lat maar in tweede instantie weet hij het net te vinden, 1-8. Daarna nog een dribbel van El vanaf de middenlijn, 1-9 en een uittrap van Stijn W beland bij de gelegenheidsspits Gijs en die raakt het houtwerk, waarna Levi de bal eenvoudig kan binnen tikken, 1-10!  Gijs wordt weer prima door Joes in scoringspositie gebracht maar wederom net niet raak, waarna El de bal ‘gewoon’ binnen hakt. 1-11. Siem ruikt zijn kans om ook te scoren en gaat nadrukkelijk op zoek naar de treffer, kapt en draait achter het standbeen en stuurt hiermee iedereen het bos in en maakt de 1-12. Floor gaat ook op zoek naar een treffer maar de tijd gaat dringen, vanuit een uitzichtloze situatie weet ze toch de bal voor te geven en kan Gijs de 1-13 maken, fantastisch moment voor het team. De publiekswissel die volgt voor Gijs is gewoon kippenvel!
Trots op deze teamprestatie, samen aanvallen en samen verdedigen, we zijn niet te stoppen!!