Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_d1_20182019_GVD_0019.JPG

Een slechte voorbereiding op de tweede seizoenshelft, dat kunnen we wel stellen. De gepland oefenwedstrijden konden niet doorgaan in verband met het slechte weer. Ook de meeste trainingen werden afgelast. Toch werd er vandaag gewoon gespeeld, en gelukkig maar want we zijn onderhand wel eens klaar met de vrije zaterdagen!! 

De tegenstander van vandaag was Longa’30, het team heeft al een half seizoen in de 2e klasse gespeeld en heeft het daar prima gedaan, een middenmoter. Voor ons een mooi begin, zo kunnen we meteen zien waar we staan. 

Met de pech dat Maik zich ziek had afgemeld en Mohammed weer te laat kwam moest er een beetje gesleuteld worden aan de opstelling. Geen probleem want we hebben vrij veel spelers die op meerdere posities kunnen spelen. 

Opstelling bekend, warming up gedaan... voetballen maar!! Terborg/Silvolde leek vanaf de eerste minuut gretig. De verdediging onder leiding van Viggo speelde scherp. Doordat Dirk zijn taken vandaag geweldig uitvoerde kon Longa weinig kansen creëren. Wij waren uiterst effectief daardoor kregen we een aantal kansen. Dit leidde al voor rust tot een 2-0 voorsprong, doelpuntenmakers: Tim (kopbal) en Daan. Voor rust was het voetballend niet goed, beide teams speelden erg slordig.

Tijd voor de tweede helft, waarbij we al snel na rust 2 keer konden scoren, afstandsschoten! Een ruime voorsprong voor ons, al helemaal in de eerste wedstrijd in de 2e klasse!! Ook de 5-0 werd op het scorebord gezet, doelpuntenmakers in de 2e helft: Per, Tim & Sem. Helaas scoorde de tegenstander ook een goal, eindstand 5-1!! Prima gespeeld, 3 punten en tenminste 1 week de koppositie! 

Op naar volgende week waar we weer ons best gaan doen om de 3 punten te behalen. We spelen dan uit tegen RKZVC, we trappen af om 09:30 uur. Tot dan! 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction