Flickr Suite Plugin ERROR! Verbindingsfout: - "it was not possible to access the API call: it was returned an unexpected response status 503 Response: {"stat":"fail","code":105,"message":"Service currently unavailable (Site Disabled)"}"

We hebben 2 vrije weekenden achter de rug dus we zouden helemaal opgeladen moeten zijn voor de wedstrijd van vandaag. Dit hebben we nodig want onze tegenstander is koploper Varsseveld. Aangezien we niet helemaal compleet zijn, Ruben heeft een blessure en Rik zit nog te jodelen in Oostenrijk, hebben we een inhuur van de JO11-1. Jamie komt ons team vandaag versterken. Het is weliswaar droog in Silvolde maar er staat weer een straf windje. Opletten dus; de bal laag houden.

JO9-2 is net uitgespeeld en we kunnen ons veld uitzetten. De goals worden deze week mede mogelijk gemaakt door Maarten en Sascha. Oh ja en het fluiten gebeurt ook door Maarten vandaag dus hij is er maar druk mee. Dat zijn vrijwilligers waar menig sportclub om zit te springen. De warming up is gedaan en de laatste 5 minuten benut Stan om de jongens bij zich in de kleedkamer te halen. Hier zal hij de mannen nog een peptalk geven en zorgen voor de juiste spirit.

Kort na de aftrap is er een eerste corner voor Silvolde. Mooi genomen door Tibe maar nog geen goal. De dreiging van Silvolde is er wel. Je ziet dat Varsselveld hier niet echt op had gerekend. Hier moeten we dus van profiteren. Dan de 2e corner deze komt via Jamie bij Daan D. die niet aarzelt en de 1-0 op het scorebord zet. Goed geDAAN. Varsseveld begint langzaam te ontwaken en zet koers naar Silvolds doel maar de trap mist kracht en is een makkelijke prooi voor Senn. Ook een snelle actie van V’veld vanaf een “ingooi”/ “indribbel” zoals je wilt, gaat voor het doel langs. Na de time out gaat Nathan op zoek naar de 2-0. De eerste is naast en ook de combinatie met Jamie wordt door de keeper afgevangen. Na een “indribbel” van Tibe krijgt Nathan eindelijk de kans om de bal tussen de benen van keeper in het doel te leggen. 2-0. Ik zeg het nog maar even……tegen koploper Varsseveld. Voor de rust weten ze het zelfs nog tot 3-0 te brengen. Het is een soort van slow motion bal die met een trap van Levi en wat windkracht hoog in de lucht gaat en met een stuiter over de keeper het doel in gaat. Het is een komisch gezicht alhoewel Varsseveld momenteel weinig te lachen heeft.

Nu is het zaak om in de tweede helft het niet uit handen te geven en dit is niet makkelijk. Tuurlijk zou uitbouwen van de voorsprong nog mooier zijn. Dit proberen we wel maar het lukt niet. Een bal van Nathan gaat tegen de buitenkant van de paal. Ook V’veld doet verwoede pogingen, 1 bal vliegt zelfs via de onderkant van de lat weer uit de goal. Onze verdediging heeft ook werk aan de winkel maar voor Daan G. en Thijs is dit geen probleem. En als ze dan toch wat verder komen is Levi degene die ze uit het doel houdt. Hij neemt de keepers-taak waar als Senn de tweede helft in het veld staat. Het spel wordt iets feller, Varsseveld voelt dat de tijd gaat dringen en zij creëren in deze 2e helft ook de meeste kansen. Als Silvolde het samenspel iets meer had gebruikt had er wellicht nog een goal in gezeten. Ook de tegenwind in de 2e helft maakte het moeilijker om de bal naar voren te krijgen. Thimo is dichtbij een 4-0 maar krijgt hem net niet goed op de schoen. Uiteindelijk blijft het 3-0, een prima prestatie van JO11-2.

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's