b_330_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_jo11-3_19-20-JO11-3.JPG

Na de leuke wedstrijd van vorige week die helaas met 2-3 verloren werd gingen we vandaag al vroeg op pad. We speelden om 9 uur bij Keijenburgse Boys. Helaas waren Jorn, Ali en Hajk vandaag afwezig dus moesten we het zonder wissels doen.

Het plan was inzakken en goed verdedigen en dan snel counteren met de snelle Tahsin en Enes voorin. Aan het begin van de wedstrijd werd het perfect uitgevoerd. De tegenstander had veel de bal, maar werd nauwelijks gevaarlijk en als wij de bal hadden kwam daar vaak een goede kans uit. Dit leidde na 10 minuten tot de 0-1 na een mooie actie van Tahsin. We gingen verder en Jonie, Daan en Noah stonden supergoed te verdedigen. Met hulp van verdedigende middenvelder Levi en keeper Hidde kon de tegenstander er niet doorheen komen.

Na de time-out werd Keijenburgse Boys steeds gevaarlijker en nadat wij de bal niet wegkregen scoorde zij de gelijkmaker. We gingen zo door als we begonnen waren en met wat mooie passes van Tristan die een uitstekende eerste helft speelde kregen Tahsin en Enes de nodige kansen die helaas niet benut werden. Toen de verdediging 1 keer niet helemaal goed stond werd dit gelijk afgestraft en zo stonden we 2-1 achter bij rust.

Na de nodige positiewisselingen gingen we vol goede moed weer het veld op. Maar van het fanatieke verdedigen op de bal en de vele meters die in de eerste helft gemaakt werden was in de tweede helft niks meer terug te zien. Het zal te maken hebben met het feit dat we geen wissels hadden en iedereen alles moest geven tegen de sterke jongens uit Keijenborg. De hele tweede helft speelde zich op onze helft af en het was een soort schietschijf achterin.

Het spel werd ook wat gemener en er werden veel duwtjes en trappen uitgedeeld waar de scheids van beide kanten nauwelijks iets van zei. Het kwam de wil om er nog voor te gaan niet ten goede en het enige lichtpuntje was dat Tahsin in een van de weinige kansen van ons in de tweede helft nog scoorde. De wedstrijd leidde tot een 6-2 nederlaag en veel boze jongens. Het was jammer dat we de goede eerste helft niet konden doorzetten, maar ik denk dat het voor veel jongens wel een leermoment geweest is om een keer te spelen tegen jongens die een stuk groter zijn.

De komend twee weken hebben we geen wedstrijden, dus alle tijd om goed te trainen voor de wedstrijd tegen de Jo11-2 op 4 maart. Met de instelling van de eerste helft gaan we zeker nog wedstrijden winnen dit seizoen, dus ga zo door jongens!