faq.jpeg

Op deze pagina treft u een overzicht van veelgestelde vragen aan inzake het onderwerp. Staat uw vraag of probleem er niet bij? Schroom dan niet de redactie te mailen. Indien nodig zullen wij dit item met uitleg dan op deze pagina plaatsen.

Website navigatie

Uw vragenlijst:

1. Ik zoek het wedstrijdverslag van mijn elftal waar kan ik deze vinden?
  2. Ik zie dat de site een menu-navigatie kent, wat vind ik hier zoal?
  3. Ik zoek een artikel uit de oude archieven. Ik kan het echter niet vinden, wat nu?
  4. Ik wil een artikel lezen maar ik krijg een melding dat ik geen toegang krijg en moet me inloggen, waar vraag ik een gebruikersaccount aan en hoe werkt dit?
  5. Ik wil graag een artikel uit een vorig seizoen raadplegen. Hoe werkt dit?

Ik zoek het wedstrijdverslag van mijn elftal waar kan ik deze vinden? Klik op dit plaatje voor een vergroting!

De wedstrijdverslagen van uw elftal worden in het weekend van afwikkeling op deze website geplaatst mits zij door de redactie is ontvangen uiteraard of zelf is samensteld. Plaatsing van artikelen gebeurt in de regel op de dag zelf maar kan een een uitloop kennen van één dag.
Deze verslagen vindt u via de startpagina van deze website of binnen de afdeling waartoe uw elftal behoort (senioren, junioren of pupillen). Zoekt u op afdelingsniveau binnen deze website dan kunt u de wedstrijdverslagen vinden via de menukeuze nieuws of via de diverse nieuwstabs op de startpagina die per categorie nieuws selecteren.

b_150_auto_16777215_00_images_stories__images_overigen_faq_website2015_websitenavigatie_nieuws_uit_tab.jpg

In het tabmenu dat zich op de startpagina bevindt, kunt u eveneens op zoek gaan naar uw nieuwsitem. Kies daartoe uw favoriete categorie. Op de startpagina worden in de tabs de laatste 8 nieuwsitems geplaatst, dit van elke categorie. Staat uw nieuwsitem er niet bij dan kunt u aan de rechterzijde van de tab klikken op de button meer nieuws van de door u gekozen categorie. U wordt dan doorgeleid naar een nieuwsoverzicht. Kies u voor een team dan wordt u eerst in de gelegenheid gesteld uw favoriete elftal te kiezen om vervolgens naar het nieuwsoverzicht te kunnen surfen van uw favoriete elftal.

b_150_auto_16777215_00_images_stories__images_overigen_faq_website2015_websitenavigatie_menustructuur.jpgIk zie dat de site een menu-navigatie kent, wat vind ik hier zoal?

De website van Sportclub Silvolde kent een uitgekiend menu waar u alle gepubliceerde content gemakkelijk kunt terugvinden.  Voor een uitgebreide toelichting op de menu-navigatie verwijzen wij u naar de sitemap. Hier staat per menu-item beschreven wat u via uw favoriete keuze kunt opvragen.

b_150_auto_16777215_00_images_stories__images_overigen_faq_website2015_websitenavigatie_zoekfunctie.jpgIk zoek een artikel uit de oude archieven. Ik kan het echer niet vinden, wat nu?

Alle artikelen die de redactie vanaf de start heeft gepubliceerd zijn bewaard gebleven. Oude artikelen vindt u terug onder de rook van de oude website.  Honderden artikelen van het jaar 2001-2002 tot en met het seizoen 2007-2008 zijn hieronder bewaard gebleven. De oude website vindt u terug onder het domein www.archiefsportclubsilvolde.nl. Op de huidige website kunt u artikelen terugzoeken vanaf het jaar 2007. De redactie heeft de gepubliceerde artikelen van een vorige seizoenen op elftal gearchiveerd. In het menu treft u een keuze aan "Meer". Hieronder is een submenu geplaatst met een zoekfunktie Alle gearchiveerde publicaties zijn middels deze zoekfunktie nogmaals te raadplegen.

Ik wil een artikel lezen maar krijg een melding dat ik geen toegang heb en mij moet inloggen, waar vraag ik een gebruikersaccount aan en hoe werkt dit?b_150_auto_16777215_00_images_stories__images_overigen_faq_website2015_websitenavigatie_login.jpg

Binnen deze website zijn bepaalde artikelen en overzichten alleen voor geregistreerde bezoekers zichtbaar. Om deze artikelen te kunnen lezen of inzien dient u in het bezit te zijn van een gebruikersnaam (ook wel genoemd "Mijn Clubpagina"). Een gebruikersnaam (ook wel gebruikersaccount) kunt u gratis aanvragen via de startpagina. Hoe vraag ik er een aan? Surf naar de startpagina en klik in de beschibare categorieën voor de tab Login. Nadat u op deze tab hebt geklikt kunt U vervolgens klikken voor een loginpagina alwaar u het plaatje ziet zoals hier links afgebeeld.  Volg hier de instructies voor het aanvragen van een gebruikersaccount. Nadat u een gebruikersaccount hebt verkregen kunt u op elke pagina via de service "Mijn clubpagina"  inloggen en beschermde content lezen of inzien.  U kunt ook inloggen met een druk op de knop. Geheel rechts boveni de pagina zit u het icoontje van een slotje. Als u hierop klikt opent zich eveneens een inlogpagina. Wilt u weer uitloggen dan is leidt een druk op dit icoontje u naar een uitlogbutton.

b_150_auto_16777215_00_images_stories__images_overigen_faq_website2015_websitenavigatie_zoekfunctie.jpgIk wil graag een artikel uit een vorig seizoen raadplegen. Hoe werkt dit?

De redactie heeft de gepubliceerde artikelen van een vorig seizoen op elftal gearchiveerd. In het menu treft u een keuze aan "Meer". In het submenu is een zoekfunktie beschikbaar waar u op diverse manieren uw artikel kunt terugvinden. Alle gearchiveerde publicaties zijn middels deze zoekfunktie nogmaals te raadplegen, gerangschikt op seizoen, afdeling en elftal.