Op deze pagina treft u een overzicht van veelgestelde vragen aan inzake het onderwerp. Staat uw vraag of probleem er niet bij? Schroom dan niet de redactie te mailen. Indien nodig zullen wij dit item met uitleg dan op deze pagina plaatsen.

Snel naar menu

Op de startpagina treft u aan uw rechterhand een "snel naar" menu aan. Dit menu is bedoelt om het u als bezoeker gemakkelijker te maken veelvuldig geraadpleegde informatie snel te kunnen vinden. U bedient dit menu door een druk op uw muisknop op de verschillende onderwerpen. Na uw klik opent een zogenaamd harmonica menu met (mogelijk) meer opties om uit te kiezen. Op dit moment heeft de redactie de volgende keuzes opgenomen in het snelmenu:

1. Het laatste nieuws; dit betreft een overzicht van de laatstelijk toegevoegde nieuwitems
  2. Eerste elftal; Hier kunt u snel naar het nieuws van onze hoofdmacht, standen en uitslagen. Ook is hierin een link naar de teampagina van dit elftal opgenomen
  3. Wedstrijden; Via dit item kunt u snel surfen naar het wedstrijdschema en de uitslagenpagina van de in een weekeind gespeelde duels
  4. Trainingen; Via dit item vindt u snel informatie over de trainingen en ook de diverse schema's m.b.t. het accommodatieschema (A+B)
  5. Afgelastingen; Via dit item vindt u snel informatie omtrent afgelasting van wedstrijden en trainingen
  6. Wedstrijdverslag; Via dit item kunt u snel naar de pagina om een wedstrijdverslag in te leveren (denk eraan dat u eerst inlogd alvorens u deze link gebruikt). Ook treft u hier het algemeen contactformulier van de redactie aan
  7. Multimedia; Via dit item kunt u snel naar SportclubSilvoldeTV en het fotoboek van deze website
  8. Ledenadministratie; Via dit item hebt u alle facetten van de ledenadministratie binnen handbereik; aan en afmeldingen maar ook kunt u via één druk op de knop contact leggen met de ledenadministrateur van Sportclub Silvolde.