Op deze pagina treft u een overzicht van veelgestelde vragen aan inzake het onderwerp. Staat uw vraag of probleem er niet bij? Schroom dan niet de redactie te mailen. Indien nodig zullen wij dit item met uitleg dan op deze pagina plaatsen.

Uw vragenlijst:

1. Ik wil een wedstrijdverslag insturen, hoe doe ik dat?
  2. Hoe treed ik in contact met de redactie van deze website?
  3. Hoe treed ik in contact met een functionaris van Sportclub Silvolde en waar vind ik de openbare communicatiegegevens?
  4. Hoe communiceert Sportclub Silvolde de afgelasting van wedstrijden via deze website?
  5. Waar vind ik informatie omtrent oefenwedstrijden en trainingen
  6. Ik wil mijn zoon/dochter voor een wedstrijd of training afmelden. Waar kan ik informatie vinden omtrent de persoon die ik moet inlichten

Hoe wil een wedstrijdverslag insturen, hoe doe ik dat?
Om een wedstrijdverslag of een verslag van een evenement in te sturen moet u ingelogd zijn. Een wedstrijdverslag kan simpel worden ingestuurd. Nadat u bent ingelogd kunt u  via op deze link een verslag insturen. Er verschijnt een invulformulier.  In dit formulier wordt u verzocht het artikel een naam te geven. Het artikel zelf te vullen en een categorie te selecteren. Een categorie staat voor het elftal waarvoor u een verslag of de categorie algemeen indien u een algemeen nieuwsitem wilt versturen. Let op! Indien u niet ingelogd bent wordt u automatisch doorgestuurd naar de inlogpagina. Beschikt u niet over een login,  vraag er hier een aan! Aan het aanvragen van een account zijn geen kosten verbonden.

Tip: Maak uw wedstrijdverslag op in een tekstverwerker en kopieer het hierna in het formulier! Zo verliest u geen werk en kostbare tijd. U bent slechts beperkte tijd online met onze webserver verbonden!

Hoe treed ik in contact met de redactie van deze website?
Indien u in contact wilt treden met de redactie van deze website vult u het algemeen contactformulier in. U kunt deze vinden via het menu contact, keuze over ons, Hier vindt u het algemeen contactformulier, keuze algemeen contactformulier

Hoe treed ik in contact met een functionaris van Sportclub Silvolde?
Op deze website kunt u van diverse functionarissen de contactgegevens raadplegen. Kies hiertoe in het menu keuze contact en maak hier uw keuze van welke groep functionarissen u de openbare communicatiegegevens wenst te raadplegen.  Let op! De redactie heeft er voor gekozen sommige van deze gegevens enkel toegangkelijk te maken voor geregistreerde bezoekers van deze website, dit om misbruik te voorkomen. Heeft u nog geen account? Vraag er hier een aan! Aan het aanvragen van een account zijn geen kosten verbonden.

Sportclub Silvolde maakt gebruik van een volledig geautomatiseerd wedstrijdschema. Middels dit wedstrijdschema kunt u zich op de hoogte stellen van afgelastingen. Het wedstrijdschema kunt u benaderen via een link op de startpagina of via het menu, Programma, keuze Afgelastingen. Voor een toelichting hoe het wedstrijdschema funktioneert en welke mogelijkheden u hier kunt selecteren, klik hier

Waar vind ik informatie omtrent oefenwedstrijden en trainingen
Informatie m.b.t. oefenduels vindt u in het wedstrijdschema dat door het wedstrijdsecretariaat up-to-date wordt gehouden. Informatie m.b.t. trainingen vindt u op de startpagina onder de tab TrainingenOnder de rubriek trainingen worden de nieuwsfeiten inzake de wekelijkse trainingen voor alle elftallen gecommuniseerd. Ook vindt u hier de informatie over het zaalprogramma van de diverse afdelingen

Ik wil mijn zoon/dochter afmelden voor een training en/of wedstrijd. Waar kan ik informatie vinden wie ik moet inlichten?
Indien uw zoon/dochter verhindert is om een wedstrijd te spelen of deel te nemen aan een training dan stelt het kader van het elftal op prijs dat u dit zo spoedig mogelijk kenbaar maakt. Hiertoe is op de website een kaderlijst te vinden. De kaderlijst is beschikbaar voor de afdeling senioren, junioren en pupillen en bevat de contactgegevens van de elftalbegeleiding, als ook de informatie over de persoon die de training geeft aan het elftal waarin uw zoon of dochter is ingedeeld. U kunt deze persoon met de beschikbare contactgegevens bereiken en inlichten.

Let op! voor het inzien van de enkele lijsten kan het zijn dat u een gebruikersaccount nodig heeft om de informatie te kunnen inzien. Heeft u nog geen account? Vraag er hier een aan! Aan het aanvragen van een account zijn geen kosten verbonden. De kaderlijst kunt u vinden boven aan de website middels het menu contactinfo. Kies hier de kaderlijst van de afdeling waaronder uw zoon of dochter actief is.