Lidmaatschap - Home Sportclub Silvolde

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Sportclub Silvolde is een heel leuke, gezellige en bovenal actieve voetbalclub, waar iedereen elkaar kent en waardeert. Plezier in het spel staat bij ons voorop, en hebben wij oog voor ontwikkeling van talent. Ons motto is dan ook ‘met plezier naar resultaat’! Wij zijn een actieve vereniging waar voetbal, ‘fairplay’ en een gezellige en gemoedelijke sfeer hoog in het vaandel staan.

In 2015 hebben we het 100-jarig bestaan gevierd, opgesierd met promotie van de hoofdmacht naar de landelijke hoofdklasse, en de aanduiding ‘koninklijke’.

Wij willen een vereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt. We zijn een dorpsclub waar velen elkaar kennen en graag ontmoeten. Het opleiden van jeugd is breed verankerd in onze vereniging, en doen we tegenwoordig in samenwerking met vv Terborg. Ouders hebben een belangrijke rol binnen de vereniging als vrijwilliger en steun voor hun kind; de invulling die ouders hieraan geven bepaalt mede ons succes. 

Sportclub Silvolde hanteert vijf basiswaarden die de pijlers zijn voor ons dagelijks denken en doen: Plezier – Respect – Eerlijkheid – Betrokkenheid – Sportiviteit.

We spelen op sportpark “de Munsterman” aan de Munstermanstraat 3 te Silvolde, telefoonnummer 0315-325512.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Je vindt nadere informatie elders op deze lidmaatschap pagina.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!