Nieuws voor de Vrijwilligers - Home Sportclub Silvolde

Nieuws voor de Vrijwilligers

Nieuws voor de Vrijwilligers

Help Harry zijn werk te doen

5 juni 16:45  Onze robotmaaier, bijgenaamd ‘Harry’, trekt weer zijn baantjes om onze grasmat in uitstekende staat te houden en verder te verbeteren. Harry maait in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week, en rust uit tijdens wedstrijden en trainingen om weer op te laden. Harry is in bruikleen van De Groenmakers en verzorgt het hoofdveld, veld 2 en de oefenhoeken. Velden 3 en 4 worden nog op de gewone manier gemaaid. Als de ervaringen goed blijven krijgt Harry gezelschap van een maatje, die dan de laatstgenoemde velden gaat verzorgen. Harry is satelliet (GPS) gestuurd en kan daardoor doelgericht in banen maaien, elke maaibeurt in een andere richting om spoorvorming te voorkomen. Dit in tegenstelling tot eerdere generaties robotmaaiers die kris kras maaien.meer »

274x gelezen

Sportclub Silvolde zoekt jou!

16 juni 18:45  Kom je ons vrijwilligersteam versterken? Sportclub Silvolde zoekt medewerkers voor achter de bar en in de keuken van het clubgebouw op sportpark De Munsterman. meer »

461x gelezen

Energie besparen in Silvolde: Help je ook mee als vrijwilliger?

15 februari 16:15  Het is veel in het nieuws: de energieprijzen zijn flink gestegen. Daardoor hebben steeds meer mensen moeite met het betalen van de energierekening. Ook zijn veel huizen nog niet goed geïsoleerd. Dit alles leidt tot een hoog energieverbruik en een hoge rekening, ook bij inwoners in Silvolde. Zeker bij mensen met een minimum inkomen kan het vervelend uitpakken. Om inwoners te helpen energie te besparen heeft Silvolds Belang een initiatief gestart, waarvoor ze vrijwilligers zoekt. Als Sportclub met een duurzaamheidsambitie ondersteunen we dit belangrijke en sympathieke initiatief van Silvolds Belang graag. meer »

651x gelezen

Clubhuis vrijwilligers in het nieuw

14 februari 17:45  Ons clubhuis is een gezellige en laagdrempelige ontmoetingsplek tijdens wedstrijden, na trainingen en in de derde helft. Deze wordt gerund door ons enthousiaste team van clubhuisvrijwilligers, die als gastvrouw of gastheer mede het gezicht van onze vereniging voor bezoekers van het sportpark en clubhuis bepalen. Om dit gezicht verder vorm te geven is het team in het nieuw gestoken passend bij onze clubkleuren, trots ons logo dragend en zo service “met plezier naar resultaat” te geven.meer »

529x gelezen

BEDANKT !!

23 januari 22:45  Aan de jeugdafdeling van Terborg/Silvolde, het bestuur van Terborg en het bestuur van Silvolde. meer »

555x gelezen

Belangrijke en veranderende rol van vrijwilligers bij een sportvereniging

19 januari 15:15  Een inzichtelijke en herkenbare animatie van de KNVB over het verenigingsleven, de geschiedenis en welke vragen er gesteld kunnen worden met betrekking tot vrijwilligers en inzet van leden voor de club in een veranderende wereld.meer »

287x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!