Nieuws voor de Vrijwilligers

Nieuws voor de Vrijwilligers

Belangrijke en veranderende rol van vrijwilligers bij een sportvereniging

19 januari 15:15  Een inzichtelijke en herkenbare animatie van de KNVB over het verenigingsleven, de geschiedenis en welke vragen er gesteld kunnen worden met betrekking tot vrijwilligers en inzet van leden voor de club in een veranderende wereld.meer »

28x gelezen

In memoriam Fred Wolters

22 december 14:15  Ons verenigingslid en oud-vrijwilliger Fred Wolters is op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor overleden. Fred was bijna 50 jaar lid van onze vereniging. Hij was een groot clubman en een stille kracht achter belangrijke activiteiten, zoals het kantinebeheer.meer »

1176x gelezen

In memoriam Chris Heitink

9 december 12:15  Oud bestuurslid Chris Heitink is 2 december plotseling overleden.meer »

1178x gelezen

In Memoriam Henk Schwartz

4 december 17:00  Afgelopen vrijdag bereikte ons het droevige bericht dat ons lid van verdienste Henk Schwartz op 3 december 2021 op 83-jarige leeftijd aan de gevolgen van corona is overleden. meer »

3033x gelezen

Ook Arjan de Heer versterkt de samenwerking tussen Terborg & Silvolde

20 november 12:00  Na de terugkeer van Bertus Hogeweide heeft de VTC nog een oude bekende bereid gevonden om de jeugd van Terborg en Silvolde te komen versterken. Arjan gaat samen met Bertus zorg dragen voor de begeleiding van onze jeugdtrainers. meer »

306x gelezen

Jan Leijen erelid Sportclub Silvolde

7 november 12:15  Tijdens de algemene ledenvergadering in oktober viel Jan Leijen de eer ten deel om te worden benoemd als erelid van Sportclub Silvolde. Jan hoort bij de categorie leden waarbij je sneller klaar bent om de dingen te noemen die ze niet hebben gedaan bij de club, dan de dingen die ze wel hebben gedaan. Uit handen van voorzitter Geno Mijnen mocht Jan de oorkonde, bloemen en een prettig drankje ontvangen. meer »

290x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!