Nieuws voor de Vrijwilligers

Nieuws voor de Vrijwilligers

Bijeenkomst Clubhuisvrijwilligers, woensdag 13 oktober, 19:30 uur in clubhuis

5 oktober 14:30  Doel van de bijeenkomst: De personeelsbezetting van ons clubhuis motiveren en versterken. Verbeterpunten bespreken: - service in en aankleding van het clubhuis, - het werk voor de vrijwilligers aantrekkelijker en eenvoudiger te maken, - de roostering te vergemakkelijken. Rooster tot aan de winterstop verder invullen. Gelegenheid voor vrijwilligers om na het coronajaar bij te praten. Gezelligheid en waardering. We gaan ook enige online vragen beantwoorden, dus neem je mobieltje mee.meer »

9x gelezen

Kantineteam update 2 september 2021

2 september 18:15  Het seizoen 2021/22, ook in ons clubhuis, is weer succesvol afgetrapt. Na enig warmdraaien op de voorafgaande donderdagen om weer soepel te worden en een en ander te testen.meer »

97x gelezen

Henny Tönis gestopt als verslaggever - redactie zoekt een opvolger

30 augustus 10:30  Jarenlang schreef Henny Tönis voor de website van Sportclub Silvolde een verslag van de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Met ingang van het nieuwe seizoen is hij hiermee gestopt. Sportclub Silvolde zoekt een opvolger!meer »

454x gelezen

Ode aan de vrijwilliger -1

22 augustus 23:00  Vrijwilliger zijn:meer »

32x gelezen

In Memoriam John van Ree

2 augustus 19:00  Met het overlijden van John van Ree is een markant Silvoldenaar en fervent Sportclub man op 73-jarige leeftijd heengegaan. meer »

72x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!