Nieuws - Home Sportclub Silvolde

Nieuws

Nieuws

SSA Wisch voorzitter stelt zich voor

25 september 19:15  SSA Wisch voorzitter Ruud Gries aan het woordmeer »

152x gelezen

SC Silvolde en VV Terborg doen mee met de Grote Clubactie!

22 september 17:45  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie (niet te verwarren met de Rabo ClubSupport actie die binnenkort afloopt). De gezamenlijke verenigingen zetten samen de schouders eronder! De senioren van Silvolde doen voor het eerst mee, voor hen vervangt de Grote Clubactie de traditionele kerstloterij. We hopen op een mooie opbrengst voor aanschaf van een extra set kleine goals en vervanging van een aantal pupillengoals. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september. meer »

105x gelezen

Agenda Stuurgroep Nieuwe Vereniging

10 september 17:00  Datum: 11-07-2023 Locatie: Sportclub Silvolde Tijdstip: 19:30 uurmeer »

16x gelezen

Overeenkomst met Fysio Oude IJsselstreek verlengd

31 augustus 8:45  Aankomend seizoen zal, net als de afgelopen jaren, Fysio Oude IJsselstreek de fysiotherapeutische begeleiding en behandeling doen, nu bij SSA Wisch. Alle spelers en technische staf van SSA Wisch kunnen gebruik maken van de zorg van Fysio Oude IJsselstreek op dinsdag en donderdagavond op de clubs. Dit geld dus ook voor alle jeugdteams. De fysiotherapeuten zijn doorgaans dinsdag- (op sportpark de Paasberg) en donderdagavond (op sportpark de Munsterman) bij de trainingen aanwezig voor de eerste verzorging en advies.meer »

132x gelezen

Eerste onderlinge toernooi SSA Wisch

30 augustus 18:15  De recreatieve voetballers van SSA Wisch hebben hun eerste onderlinge toernooi zaterdag 26 augustus gespeeld. Senioren teams en jeugd teams van de samenwerking Silvolde en Terborg streden om de eer. Onder ideale omstandigheden en de bezielende arbitrale leiding van Roel van Holen en Joey Kuijer. De finale ging tussen SSA3 zaterdag en SSA4 zaterdag, waaruit SSA4 als winnaar naar voren kwam. De JO19 en SSA3 zondag speelden de troostfinale. De jeugd had het betere spel en werden knap derde; een goed resultaat om trots op te mogen zijn. Het was een mooi evenement wat zeker vervolg mag krijgen de komende jaren.meer »

181x gelezen

Indeling recreatieve senioren SSA Wisch 2023-2024

6 augustus 11:00  Teamindeling recreatieve seniorenmeer »

1175x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!