Nieuws

Nieuws

Samenwerking sc Silvolde en vv Terborg: fusieverkenning

7 januari 10:00  Bij het jeugdvoetbal werken Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg sinds 2017, in toenemende mate samen. Zo kunnen we de jeugdspelers betere kansen op spelen op hun eigen niveau en ontwikkeling bieden en krachten en middelen bundelen. Dit is nodig om de hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden en toekomstkansen te realiseren. meer »

362x gelezen

Terborg/Silvolde start met JO10-1!

2 januari 19:30  Terborg/Silvolde start met JO10-1!meer »

157x gelezen

Bij vv Terborg en spcl Silvolde werken we vanaf dit seizoen met de 11

16 december 23:00  Bij vv Terborg en spcl Silvolde werken we vanaf dit seizoen met de 11meer »

199x gelezen

Ook Arjan de Heer versterkt de samenwerking tussen Terborg & Silvolde

20 november 12:00  Na de terugkeer van Bertus Hogeweide heeft de VTC nog een oude bekende bereid gevonden om de jeugd van Terborg en Silvolde te komen versterken. Arjan gaat samen met Bertus zorg dragen voor de begeleiding van onze jeugdtrainers. meer »

306x gelezen

Bertus Hogeweide ondersteunt onze jeugdtrainers

10 november 22:45  Vanaf dit seizoen gaat Bertus Hogeweide aan de slag met de begeleiding van onze jeugdtrainers. meer »

387x gelezen

Nieuwe kleding voor alle jeugdvoetballers Silvolde en Terborg

9 oktober 12:45  De fraaie bedrijfskantine van Kaak in Terborg was vrijdagavond 8 oktober flink gevuld. Leden van Sportclub Silvolde en vv Terborg, die iets te maken hebben met activiteiten voor de samenwerking van de jeugdafdelingen, waren uitgenodigd. Ook sponsors waren aangeschoven.meer »

245x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!