Nieuws

Nieuws

Hoe gaat onze toekomstige vereniging er uit zien? Verslag informatiebijeenkomst 20 juni 2022

23 juni 9:00  Een eerste informatie bijeenkomst voor leden van Sportclub Silvolde en Voetbal Vereniging Terborg over de toekomst van beide verenigingen vond plaats 20 juni. Zo’n 150 leden vulden het bedrijfsrestaurant van Royal Kaak. Zij werden bijgepraat door Willem Epping en Marc Neijland namens de beide besturen, en Rob Schuurman namens de fusie-verkenning commissie. De uitkomsten en aanbevelingen van het verkenningsonderzoek, en volgende stappen, werden op deze avond gepresenteerd. In het komende jaar gaan we samen met de leden het fusietraject starten en de toekomst van onze verenigingen vormgeven. Goedkeuring voor een nieuwe gefuseerde vereniging zal door de leden van beide verenigingen na dat jaar gegeven dienen te worden.meer »

208x gelezen

Uitnodiging: hoe gaat onze toekomstige vereniging er uit zien?

20 mei 9:00  Beste leden van Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg, Op maandag 20 juni om 19:30 uur nodigen we je van harte uit voor een informatieavond over de toekomst van onze beide verenigingen. De bijeenkomst vindt plaats in het bedrijfsrestaurant van Royal Kaak. meer »

604x gelezen

Sportvereniging Westendorp, Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg slaan handen ineen voor de jeugd

17 februari 21:00  Vanaf het seizoen 2022-2023 gaan sv Westendorp, sc Silvolde en vv Terborg samenwerken voor de gehele jeugdafdeling. Al jaren werken sc Silvolde en vv Terborg succesvol samen; sv Westendorp sluit nu ook aan. meer »

649x gelezen

Samenwerking sc Silvolde en vv Terborg: fusieverkenning

7 januari 10:00  Bij het jeugdvoetbal werken Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg sinds 2017, in toenemende mate samen. Zo kunnen we de jeugdspelers betere kansen op spelen op hun eigen niveau en ontwikkeling bieden en krachten en middelen bundelen. Dit is nodig om de hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden en toekomstkansen te realiseren. meer »

575x gelezen

Terborg/Silvolde start met JO10-1!

2 januari 19:30  Terborg/Silvolde start met JO10-1!meer »

260x gelezen

Bij vv Terborg en spcl Silvolde werken we vanaf dit seizoen met de 11

16 december 23:00  Bij vv Terborg en spcl Silvolde werken we vanaf dit seizoen met de 11meer »

324x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!