Nieuws - Home Sportclub Silvolde

Nieuws

Nieuws

Sc Silvolde doet stap terug met prestatief voetbal om te bouwen aan toekomst

15 maart 7:00  Sportclub Silvolde heeft met haar hoofdmacht de afgelopen acht jaren op een hoog amateurniveau in de hoofdklasse / vierde divisie gespeeld. Sinds een jaar speelt ook het tweede elftal op het hoogste amateurniveau, in de reserve hoofdklasse. Deze periode heeft vele avonturen en successen gebracht waarop de vereniging met recht trots kan zijn.meer »

1743x gelezen

Fusiebesprekingen tussen VV Terborg en SC Silvolde voorlopig gepauzeerd

25 februari 8:00  De fusiecommissie Terborg-Silvolde neemt na intensief beraad een pauze. De commissie was door de besturen van Voetbalvereniging Terborg en Sportclub Silvolde aangesteld om het fusietraject te begeleiden én een toekomstbeeld van de mogelijke fusie uit te werken en neer te zetten. Door het ontbreken van een duidelijke, gemeenschappelijke basis voor voetbaltechnische zaken op korte termijn bij beide besturen, is het vooralsnog onmogelijk het traject goed uit te rollen en neer te zetten. Wanneer deze basis helder is, zal ook de fusiecommissie direct zijn rol weer oppakken.meer »

420x gelezen

Kleuter voetbal Terborg & Silvolde vanaf zaterdag 25 februari

10 februari 12:00  Vanaf zaterdag 25 februari starten we weer met kleutervoetbal (3 / 4 / 5 jaar). meer »

350x gelezen

Nieuwsbrief Samenspel - jaargang 1 nummer 1

11 januari 17:15  Beste Leden, Allereerst de beste wensen voor 2023. Dat het een gelukkig, gezond en sportief jaar mag worden. De samenwerking tussen spcl Silvolde en vv Terborg krijgt gestaag meer vorm in de richting van een fusie. Zo’n 70 leden van beide verenigingen geven hieraan gestalte in acht werkgroepen.meer »

280x gelezen

Da’s toch ook een mooie ontwikkeling

10 januari 21:30  Vanuit de werkgroep Communicatie zijn we op pad gestuurd met twee opdrachten: hoe gaat de communicatie verlopen bij de nieuw te vormen club en hoe communiceren we met alle betrokkenen over de stand van zaken over de samenwerking tussen v.v. Terborg en Spcl. Silvolde. Omdat laatste goed te kunnen doen heeft de werkgroep een aantal vragen gesteld aan diverse geledingen bij beide verenigingen.meer »

241x gelezen

Stand van zaken fusie werkgroepen

8 januari 22:30  Voorzitter van de samenwerkingscommissie v.v. Terborg en Spcl Silvolde Rob Schuurman praat u bij over de ontwikkelingen binnen de werkgroepen, die de fusie voorbereiden.meer »

303x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!