Nieuws

Nieuws

Tussenstand samenwerking Spcl Silvolde en VV Terborg

7 december 23:00  Afgelopen juni heeft de samenwerkingscommissie de verkenningsfase afgerond, het leek ons goed om jullie te laten weten wat er vanaf juni gebeurd is. De samenwerkingscommissie heeft de volgende stap gezet op weg naar de fusie. Er zijn tien werkgroepen gevormd met leden van VV Terborg en van Spcl Silvolde. Deze werkgroepen maken samen een plan. Na de zomervakantie in 2023 vragen we de leden van Spcl Silvolde en VV Terborg of ze één nieuwe vereniging willen zoals beschreven in dat plan. Dan wordt er, door de leden van beide verenigingen, gestemd over het plan van de werkgroepen. meer »

50x gelezen

Samenwerking Sc Silvolde en VV Terborg: start fusietraject

16 september 9:00  De fusie-verkenningsfase is 20 juni jongstleden afgesloten met een informatiebijeenkomst voor de leden van beide verenigingen. Het verslag van deze bijeenkomst is eerder op deze website gepubliceerd. We zetten nu de volgende stap in het fusietraject. Werkgroepen bestaande uit leden van beide verenigingen gaan op belangrijke thema’s de nieuwe fusievereniging gestalte geven. meer »

291x gelezen

Hoe gaat onze toekomstige vereniging er uit zien? Verslag informatiebijeenkomst 20 juni 2022

23 juni 9:00  Een eerste informatie bijeenkomst voor leden van Sportclub Silvolde en Voetbal Vereniging Terborg over de toekomst van beide verenigingen vond plaats 20 juni. Zo’n 150 leden vulden het bedrijfsrestaurant van Royal Kaak. Zij werden bijgepraat door Willem Epping en Marc Neijland namens de beide besturen, en Rob Schuurman namens de fusie-verkenning commissie. De uitkomsten en aanbevelingen van het verkenningsonderzoek, en volgende stappen, werden op deze avond gepresenteerd. In het komende jaar gaan we samen met de leden het fusietraject starten en de toekomst van onze verenigingen vormgeven. Goedkeuring voor een nieuwe gefuseerde vereniging zal door de leden van beide verenigingen na dat jaar gegeven dienen te worden.meer »

347x gelezen

Uitnodiging: hoe gaat onze toekomstige vereniging er uit zien?

20 mei 9:00  Beste leden van Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg, Op maandag 20 juni om 19:30 uur nodigen we je van harte uit voor een informatieavond over de toekomst van onze beide verenigingen. De bijeenkomst vindt plaats in het bedrijfsrestaurant van Royal Kaak. meer »

742x gelezen

Sportvereniging Westendorp, Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg slaan handen ineen voor de jeugd

17 februari 21:00  Vanaf het seizoen 2022-2023 gaan sv Westendorp, sc Silvolde en vv Terborg samenwerken voor de gehele jeugdafdeling. Al jaren werken sc Silvolde en vv Terborg succesvol samen; sv Westendorp sluit nu ook aan. meer »

799x gelezen

Samenwerking sc Silvolde en vv Terborg: fusieverkenning

7 januari 10:00  Bij het jeugdvoetbal werken Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg sinds 2017, in toenemende mate samen. Zo kunnen we de jeugdspelers betere kansen op spelen op hun eigen niveau en ontwikkeling bieden en krachten en middelen bundelen. Dit is nodig om de hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden en toekomstkansen te realiseren. meer »

763x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!