Nieuws - Algemeen - Home Sportclub Silvolde

Nieuws - Algemeen

Nieuws - Algemeen

Concept fusieplan

1 december 12:30  Afgelopen maandag 27 november heeft bij Royal Kaak in Terborg de presentatieavond voor het fusieplan tussen onze beide verenigingen plaatsgevonden. De bijeenkomst was goed bezocht en de presentatie op hoofdlijnen van het plan werd positief ontvangen. De presentatie en het concept plan zijn aan de leden van beide verenigingen gestuurd via email..meer »

100x gelezen

Activiteiten agenda '23 / '24

24 november 15:00  De tweede helft van het seizoen staat voor de deur,. Wij hebben alvast de evenementen voor jullie op een rijtje gezet!meer »

82x gelezen

Veteranen doneren goal

6 november 17:15  De veteranen 'vets' van Sportclub Silvolde hebben een genereus gebaar gemaakt en een verplaatsbare goal gedoneerd voor gebruik door senioren en jeugd op De Munsterman. De selectie maakt er al dankbaar gebruik van. We zijn de vets bijzonder erkentelijk.meer »

251x gelezen

Tenue presentatie ! ⚡️

6 november 14:45  Afgelopen zaterdagmeer »

106x gelezen

Klinkende zege SSA Wisch 1 in nieuw tenue

6 november 10:15  Iets voor twaalven trad de een na de ander in keurig trainingspak gestoken voetballer binnen bij eetcafé Van der Eem in Terborg. Het was lunchtijd en verstoord keken de gasten op van hun bord met stokbrood gezond, groentesalade en tosti. De spelers van SSA Wisch 1 zochten een plaats in de belendende zaal. De oude scribent en fotografen Iris en Roel waren er al. Er stond iets plechtigs en vooral feestelijks te gebeuren. Na een introductie van Terborg-voorzitter Marc Neijland nam Ruud Gries het woord. Hij is de nieuwbakken voorzitter van SSA Wisch. Ruud vertelde de bedoeling van de bijeenkomst, namelijk de introductie van het nieuwe tenue voor de twee prestatieve elftallen van SSA Wisch. meer »

230x gelezen

Bingo jeugd onder 14 groot succes!

30 oktober 18:45  Afgelopen zaterdag hebben wij voor de Jo 14 een hele leuke bingo georganiseerd. meer »

201x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!