Nieuws - Algemeen - Home Sportclub Silvolde

Nieuws - Algemeen

Nieuws - Algemeen

Voorzet van Mars voor het laatst of niet?

26 mei 15:00  Ik wilde deze Voorzet geven over de laatste wedstrijd van Silvolde 1. Lyrische volzinnen had ik bedacht in een tranen trekkend relaas over het uit. Een duel dat in het teken zou staan van het grote vaarwel. Afscheid van een hoofdmacht in zwart-wit, van divisievoetbal op zondag en van heel veel selectiespelers. Maar prompt is er vorige week zondag zowaar gewonnen. En niet zo zuinig ook. Met 0-4 in Heesch van de plaatselijke HVCH. We schreeuwden onze kelen schor. Door dit resultaat is het eerste elftal boven gekomen. Boven Moerse Boys en staat niet meer op een directe degradatieplaats. meer »

109x gelezen

Wij maken herinneringen!

21 mei 12:15  WAT EEN WEEKEND!!! Zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten als ik net een half uurtje op de bank zit om de financiën op orde te maken en vervolgens aan dit verslag ga beginnen.meer »

202x gelezen

Brief voor deelnemers van het pupillenkamp 2023!

16 mei 23:15  Zoals bekend wordt het Pupillenkamp op 23,24,25 juni gehouden. meer »

133x gelezen

Met drie punten op teamweekend

14 mei 11:45  Na een week van wisselend succes, met een overwinning in de halve finale van de beker, een terechte verliespartij op woensdagavond in de competitie, en nu een 4-2 overwinning op Longa’30 vertrekt de JO13-1 komende woensdag naar Mönchengladbach voor een team tour. meer »

156x gelezen

In de prijzen bij Sportverkiezing Oude IJsselstreek

12 mei 16:00  De gemeente Oude IJsselstreek organiseert jaarlijks de sportverkiezing om de vele prestaties die geleverd zijn door sporters uit onze gemeente of sporters die actief zijn binnen sportverenigingen in Oude IJsselstreek in een welverdiend zonnetje te zetten. “Complimenten voor de verenigingen, ze hebben het allemaal geweldig georganiseerd om inwoners ook in de lastige corona periode toch de mogelijkheid te geven om te kunnen sporten. Het is belangrijk dat sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk is, want daardoor voel je je fitter en energieker en ontmoet je andere mensen. En natuurlijk willen we met deze sportverkiezing graag terugkijken op de bijzondere prestaties die zijn geleverd”, aldus Ria Ankersmit, wethouder sport.meer »

215x gelezen

Zomeronderhoud en sluiting velden

12 mei 9:30  Over enkele weken gaan onze velden in onderhoud om deze weer in prima staat te brengen voor het nieuwe seizoen. Om het onderhoud ongestoord te laten verlopen en de verbetering zo groot mogelijk te laten zijn is het belangrijk de velden in deze periode te ontzien. De velden worden gefaseerd gesloten. meer »

98x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!