Nieuws - Algemeen

Nieuws - Algemeen

 

 

 

 

Voorzet van Mars: er zit muziek in Silvolde

22 oktober 12:45  Het is zover. Veertien dagen geleden zou Silvolde 1 al thuis tegen rksv Halsteren voetballen, maar door coronaperikelen bij dat team kon de wedstrijd niet doorgaan. Nu zondag een herkansing. Omdat we blij zijn dat we tegen deze opponent mogen spelen willen we dat feestelijk benadrukken. Daarom hebben we De Opbloasband uitgenodigd. Onder het motto 'Er zit muziek in Silvolde' zal het dweilorkest vanaf 13.30 uur de toon zetten voor en na de wedstrijd, en in de rust. meer »

244x gelezen

Arie Suselbeek 75 jaar lid Sportclub Silvolde

20 oktober 15:30  Afgelopen maandag vond er een bijzonder moment plaats tijdens de algemene ledenvergadering van Sportclub Silvolde. Het bestuur zette Arie Suselbeek, die maar liefst 75 jaar lid is van de zwart-witten, in het zonnetje.meer »

373x gelezen

Nieuwe kleding voor alle jeugdvoetballers Silvolde en Terborg

9 oktober 12:45  De fraaie bedrijfskantine van Kaak in Terborg was vrijdagavond 8 oktober flink gevuld. Leden van Sportclub Silvolde en vv Terborg, die iets te maken hebben met activiteiten voor de samenwerking van de jeugdafdelingen, waren uitgenodigd. Ook sponsors waren aangeschoven.meer »

137x gelezen

Sportclub 'Silvolde' doet mee met Rabo ClubSupport 2021.

3 oktober 16:30  Vanaf nu is jullie deelname definitief en is het tijd om campagne te voeren. Want iedere stem is geld waard!meer »

115x gelezen

Gezelligheid voorop bij start veteranencompetitie

26 september 11:15  “Het mocht weer. Dat was te merken”, vertelt Robert Lette. “Iedereen was blij elkaar weer te zien.” Robert is één van de bestuursleden van de Veteranen van Sportclub Silvolde en aldus verantwoordelijk voor de organisatie van de eerste competitieronde van de veteranencompetitie. Afgelopen zaterdag 25 september om 17.00 uur was de aftrap van het nieuwe seizoen op De Munsterman. “Bij onze wedstrijden staat de gezelligheid voorop en gezellig was het zeker.” De competitie bestaat uit 12 teams, die elke ronde twee wedstrijden van een half uur spelen met zeven tegen zeven op een half veld. De Silvoldse 'Vets' speelden tegen FC Berg 2-2 en verloren van VV Etten met 0-1. meer »

152x gelezen

Jeugdafdeling in de lift!

25 september 19:45   Met een nieuwe structuur, maar met vrijwel dezelfde samenstelling als voorheen, probeert de jeugdcommissie dit seizoen weer flink aan de weg te timmeren naar een gestroomlijnde jeugdafdeling. meer »

395x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!