foto - Home Sportclub Silvolde

foto

foto

Waarom kiezen voor fotoreclame bij Sportclub Silvolde?


Wat is fotosponsoring zult u zich afvragen. Op wedstrijddagen van Sportclub Silvolde wordt veel beeldmateriaal geschoten welke op de website, app en/of club-tv worden gepubliceerd. 

Uw bedrijfsnaam of logo kunnen wij plaatsen op beeldmateriaal van hoge kwaliteit. Daarnaast worden wedstrijdbeelden op film van wedstrijden van het eerst elftal gepubliceerd.

Bezoekers van onze website beleven met het wedstrijdverslag en het bijbehorende beeldmateriaal de wedstrijd opnieuw en zien zo uw bedrijfsnaam of logo gedrukt op het materiaal!


Deze beelden worden u aangeboden door: Uw bedrijfsnaam of logo hier?

Voordelen voor de sponsor!

Fotoreclame via de website van Sportclub Silvolde is investeren in uw bedrijfsnaam en/of logo en is een ware promotie van uw bedrijf! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om uw bedrijfsnaam te koppelen aan de website van Sportclub Silvolde? Wij hanteren aantrekkelijke tarieven en de mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt te noemen. Neem contact op met de sponsorcommissie voor het maken van een vrijblijvende afspraak of laat hier een bericht achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Fotoreclame bij Sportclub Silvolde werkt! Ook voor u!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!