Nieuws

Nieuws

Nieuwe kleding voor alle jeugdvoetballers Silvolde en Terborg

9 oktober 12:45  De fraaie bedrijfskantine van Kaak in Terborg was vrijdagavond 8 oktober flink gevuld. Leden van Sportclub Silvolde en vv Terborg, die iets te maken hebben met activiteiten voor de samenwerking van de jeugdafdelingen, waren uitgenodigd. Ook sponsors waren aangeschoven.meer »

137x gelezen

Jeugdafdeling in de lift!

25 september 19:45   Met een nieuwe structuur, maar met vrijwel dezelfde samenstelling als voorheen, probeert de jeugdcommissie dit seizoen weer flink aan de weg te timmeren naar een gestroomlijnde jeugdafdeling. meer »

395x gelezen

Floortje Kettering is geselecteerd voor de selectie O13 van de MVVA

20 september 11:30  De MVVA is een talentenacademie in de regio achterhoek. Zij hebben als doel om talentvolle meiden in de Achterhoek te kunnen behouden.meer »

312x gelezen

Werken aan je techniek - wij gaan door

2 augustus 21:30  Wij gaan door met werken aan je techniek. Ga naar www.voetbalschooldepaasberg.nl en geef je op!meer »

22x gelezen

Indeling Kleuters, JO7, JO8 & JO9 2021-2022

4 juli 10:00  Er is nog ruimte voor nieuwe leden voor onze kleutergroep. Na de zomervakantie starten we weer in de gymzaal van het Kulturhus. Van 15.30 – 16.15 uur traint deze groep iedere woensdag onder leiding van Wilma Thuis. Interesse?! Kom gewoon eens meedraaien of stuur even een mailtje naar: voetbalzakenterborgsilvolde@gmail.com voor meer informatie.meer »

143x gelezen

Samenwerking met Voetbalschool de Paasberg!

2 mei 21:00  De jeugd van Sportclub Silvolde & Voetbalvereniging Terborg gaat een intensieve samenwerking aan met voetbalschool de Paasberg. Het gaat hierbij om een samenwerking op meerdere gebieden. Voetbalschool de Paasberg zal voor de leden van Silvolde en Terborg een mooie aanvulling bieden op de huidige voetbaltrainingen en biedt ook voor spelers van andere verenigingen deze techniektrainingen.meer »

29x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!