Nieuws - Home Sportclub Silvolde

Nieuws

Nieuws

Met drie punten op teamweekend

14 mei 11:45  Na een week van wisselend succes, met een overwinning in de halve finale van de beker, een terechte verliespartij op woensdagavond in de competitie, en nu een 4-2 overwinning op Longa’30 vertrekt de JO13-1 komende woensdag naar Mönchengladbach voor een team tour. meer »

159x gelezen

In de prijzen bij Sportverkiezing Oude IJsselstreek

12 mei 16:00  De gemeente Oude IJsselstreek organiseert jaarlijks de sportverkiezing om de vele prestaties die geleverd zijn door sporters uit onze gemeente of sporters die actief zijn binnen sportverenigingen in Oude IJsselstreek in een welverdiend zonnetje te zetten. “Complimenten voor de verenigingen, ze hebben het allemaal geweldig georganiseerd om inwoners ook in de lastige corona periode toch de mogelijkheid te geven om te kunnen sporten. Het is belangrijk dat sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk is, want daardoor voel je je fitter en energieker en ontmoet je andere mensen. En natuurlijk willen we met deze sportverkiezing graag terugkijken op de bijzondere prestaties die zijn geleverd”, aldus Ria Ankersmit, wethouder sport.meer »

215x gelezen

Elf trainers geslaagd voor KNVB diploma jeugdvoetbal trainer/coach

3 mei 15:30  Dinsdag 2 mei zijn elf trainers van onze jeugdafdeling geslaagd voor de basis module jeugdvoetbal trainer/coach (JVTC). Met succes namen ze deel aan de KNVB cursus, waarbij het geven van trainingen en het begeleiden van jeugdwedstrijden centraal staan. Het was mooi om te zien hoe fanatiek de trainers samen over voetbal konden praten en hoe ze stuk voor stuk met passie op het veld stonden, terwijl vele ogen op ze gericht waren. Respect! meer »

342x gelezen


Jeugdtrainers zijn gestart met basismodule jeugdvoetbal

22 maart 9:00  Dinsdag 21 maart hebben elf jeugdtrainers de eerste sessie van de basismodule jeugdvoetbal op de Munsterman gevolgd. Deze KNVB cursus staat onder leiding van Stéven Verheijen (oud hoofdtrainer van Silvolde 1). De basismodule JVTC is een opleiding die bedoeld is voor beginnende trainers, waarin training geven, coachen van wedstrijden en begeleiden van spelers centraal staan. Deze module maakt deel uit van een 2-in-1 aanpak, waarin de vereniging ondersteuning krijgt rondom de module, om te leren in de toekomst zelfstandig het kader te scholen.meer »

374x gelezen

Kleuter voetbal Terborg & Silvolde vanaf zaterdag 25 februari

10 februari 12:00  Vanaf zaterdag 25 februari starten we weer met kleutervoetbal (3 / 4 / 5 jaar). meer »

419x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!